UITNODIGING
september 2017


DOE MEE AAN ONZE FOTOWEDSTRIJD!
VOLKSUNIVERSITEITEN ORGANISEREN FOTOWEDSTRIJD MET ALS THEMA: ‘GROENE HART
 
Al in totaal 85 jaar lang kunnen inwoners van het Groene Hart genieten van de programma’s van de volksuniversiteiten Alphen aan den Rijn, Het Groene Hart (Woerden / Bodegraven e.o.) en Gouda. Om dit te vieren organiseren zij gezamenlijk een fotowedstrijd voor (oud-)cur-sisten met als thema ‘Het Groene Hart’. Doet u ook mee?

Het is een feestelijk jaar voor de volksuniversiteiten in het Groene Hart: Alphen a/d Rijn en Het Groene Hart bestaan beide veertig jaar en Gouda viert na de herstart in 2012 haar 5-jarig jubileum. Met het organiseren van de fotowedstrijd bundelen wij onze krachten om de kwaliteiten van onze (oud-)cursisten in het zonnetje te zetten.

Hebt u als (oud)cursist van één van de Volksuniversiteiten een duidelijk beeld van wat voor u  symbool staat voor Het Groene Hart? Leg het vast op een foto en doe mee aan de fotowedstrijd! Inzenden kan tot en met 24 oktober a.s.
 
Er zijn bovendien prachtige prijzen te winnen, nl. een jury-prijs (ad € 500,00) en een publieksprijs (ad € 400,00).
 
DOE DUS MEE!

Veertig inzendingen zullen worden geselecteerd voor een expositie die begint op 19 november 2017 in de bibliotheek van Woerden. Daarna is de expositie vanaf 15 december 2017 te zien in theater Castellum in Alphen aan den Rijn. De reis eindigt in Het Huis van de stad in Gouda. Zie voor meer informatie over deelname en voorwaarden http://www.vuar.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de administratie van de Volksuniversiteit Alphen aan den Rijn, tel. 0172-492 004, e-mail: info@vuar.nl


              
 

Openingstijden van ons kantoor

Ons (nieuwe) kantoor aan het Burgemeester Visserpark in Alphen aan den Rijn is geopend van maandag- tot en met donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten.

U kunt ons ook bereiken via e-mail: 
info@vuar.nl


Goed om te weten 
  • Met uw inschrijfbewijs voor een cursus krijgt u 10% korting op bijna alle creatieve en kantoorartikelen bij Haasbeek Herenhof! U hoeft alleen maar naar de website te gaan en op het logo te klikken. Daar kunt u de boeken bestellen die u nodig heeft voor de cursus die u wilt volgen, maar ook een groot aantal andere boeken kunt u via onze site met korting verkrijgen. 
  • De Volksuniversiteiten in Nederland de grootste aanbieders zijn van talencursussen die bovendien wat kwaliteit betreft hoog scoren!

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u voor een cursus of onze nieuwsbrief staat ingeschreven. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@vuar.nl o.v.v. 'Afmelding nieuwsbrief'.

Volg ons ook op Facebook
Volksuniversiteit Alphen a/d Rijn, Burgemeester Visserpark 30, 2405 CR Alphen aan den Rijn www.vuar.nl, e-mail: info@vuar.nl
Telefoon: 0172-492004 (Open: ma t/m do 10.00 tot 12.00 uur, gesloten tijdens schoolvakanties)