BINNENKORT...
 
4 april
jungle zwemmen
 
14 april
diplomazwemmen
 
 
 
 
 
Stuur deze email door naar een vriend

Krijg je deze nieuwsbrief nog niet in je mailbox? Schrijf je dan hier in. 
Diplomazwemmen
Op zaterdag 17 maart was er diplomazwemmen in zwembad “De Kragge” te Zwartsluis. Alle kandidaten zwommen onder het toeziend oog van de familie de proeven, die moesten afgelegd voor de diploma A en B nieuwe steil. De eisen voor de diploma’s zijn aangepast en zijn gericht op watervrijheid, orientatie, techniek, conditie en zelf redzaamheid. Alle kandidaten zijn geslaagd.
De organisatie was namens SZZ in handen van Diddy Roeten, Joke de Jong en Jan Rook. De diploma’s werden namens het bestuur van SZZ uitgereikt door Mirjam Gräfe.
 
Meer informatie, de geslaagden en foto's zijn terug te vinden op de website.
 
Floatfit heeft nieuwe naam: aqua board fit
In de vorige nieuwsbrief stond het al: er is een nieuwe groepsles toegevoegd aan ons programma. In eerste instantie werd aqua board fit alleen op dinsdagochtend gegeven, van 11.00-11.30 uur. Door de grote vraag naar deze groepsles in de avonduren, zijn er 2 extra mogelijkheden bijgekomen en wel op dinsdag- en donderdagavond van 21.15-21.45 uur.
 
Let op: check vooraf wel of er plek is op het tijdstip van jouw keuze.
 
Meer informatie en lestijden zijn uiteraard te vinden op onze website.
 
Senioren

Bent u 50+ en op zoek naar:

  • een sportieve invulling van uw ochtend of middag?

  • een gezellige en ontspannen groepsactiviteit?

  • een manier om uw spieren in goede conditie te brengen en te houden?

  • een manier om uw algehele conditie te verbeteren?

Stop dan met zoeken en kom naar één van onze senioren lessen! Senioren is de nieuwe benaming voor de doelgroep zwemmen voor 50+, voorheen MBVO (Meer Bewegen Voor Ouderen). De naam is veranderd, maar de inhoud is dezelfde gebleven!
Een belangrijk kenmerk van aquasport is gewichtsloosheid. De zwaartekracht wordt in het water vrijwel volledig gecompenseerd door opwaartse kracht. Hierdoor kunt u vrij gemakkelijk verschillende oefeningen doen zonder overbelasting van uw spieren of gewrichten. [... lees meer op de website]
 

 
Zwembad de Kragge, Julianastraat 24a, Zwartsluis
www.zwembaden-zwartewaterland.nl