WALKING IN BELGIUM 2018 is er!

De meest complete wandelkalender op de markt.

 
Ben jij ook zo verzot op wandelen?

Walking in Belgium, een uitgave van Wandelsport Vlaanderen vzw, is de meest complete wandelkalender in België. Je ontdekt er meer dan 2.000 wandelactiviteiten in Vlaanderen én Wallonië gebundeld in een unieke wandelkalender. 

Walking in Belgium 2018 bundelt alle informatie (startplaats en -uren, korte parcoursbeschrijving, inschrijfgeld, …) om te kunnen deelnemen aan georganiseerde wandeltochten. Meer en regelmatig bewegen is de boodschap van wandelorganisaties als ‘Vlaanderen wandelt‘, ’10.000 stappen’ en andere. Bij al deze goede voornemens is Walking in Belgium 2018 je absolute bondgenoot bij het opmaken van je wandelprogramma! 
 
Elke wandelliefhebber is welkom op deze tochten! Je kiest steeds zelf je afstand en tijdstip van vertrek. Onderweg zijn er rustposten voorzien. Deelnemen kan tegen een kleine bijdrage. 
 
Walking in Belgium 2018 is te koop in de boekhandel of eenvoudig online te bestellen via www.wandelwebwinkel.be. De wandelkalender kost € 17 (zonder verzendingskosten). Misschien een tip voor een leuk eindejaarsgeschenk? 

Voor de pers: Wenst u een lezersactie te koppelen aan de aankondiging van dit persbericht, dan stellen wij u graag vijf exemplaren van Walking in Belgium 2018 ter beschikking. Stel ons uw lezersactie voor en vraag uw boeken aan via promotie@wandelsport.be. De cover van Walking in Belgium in hoge resolutie vindt u HIER. Wij krijgen graag een bewijsexemplaar van de publicatie in uw medium. 

Voor meer informatie over deze kalender of over de georganiseerde wandelsport kan u terecht bij Stefaan Bailleur - Tel. 050/40.51.53 - Email stefaan.bailleur@wandelsport.be of bij Kevin Vleminx - Tel. 011/24.78.23 - Email kevin.vleminx@wandelsport.be 
 
 
 
                  
 
 
 
 
Kantoor Maldegem: Industrielaan 11 bus 3
9990 Maldegem, T 050/40.51.40
info@wandelsport.be 

Kantoor Hasselt: Bedrijfsstraat 10 bus 3
3500 Hasselt, T 011/24.78.20
info@wandelsport.be