Click here to view this email in your browser
 
Hej,
 
Januari månad är passerad och vi går mot ljusare tider! I butiken är det som vanligt full fart, och inte lär det lugna ner sig nu när vi satsar på en riktigt härlig sockgarnskampanj under hela februari! Strumpstickorna kommer att gå varma :) Läs mer nedan!
 
Nästa kurs på programmet blev rekordsnabbt fullbokad sist den gick i december, så nu kommer en ny chans för alla er som inte fick plats förra gången...
  
 
Sticka flerfärgsmönster med lyfta maskor
Onsdag 20 februari kl 18.30-21.00
 
Lär dig att sticka med flera färger på ett annorlunda och enkelt sätt. Det här är en kurs för dig som vill utveckla ditt stickande och se maskornas möjligheter. Vi går igenom grunderna i tekniken genom att sticka några provlappar. Tekniken har i det närmaste oändliga möjligheter och kan användas till allt från vantar, mössor, tröjor, väskor eller muddar. För att få utbyte av kursen bör du behärska aviga och räta maskor. Kursledare är Madelaine Jansson och Lotta Bengtson, som skrivit den inspirerande boken Sticka flerfärgsmönster med lyfta maskor.
 
 
 
Det är sockgarn som gäller i februari!
Den 1-28 februari ger vi 25% rabatt på Drops Fabel och Drops Delight. Även Drops Big Fabel är prissänkt med 25%, men den kvaliteten kommer att utgå ur vårt sortiment så om du vill sticka raggsockor i det garnet får du vara snabb och passa på att nappa åt dig av de sista nystanen vi har kvar!
 
Vi rear också ut vårt lager av de utgående kvaliteterna M&K Fame Trend samt Noro Kureyon Sock.
Se alla kampanjpriser nedan:
 
Garn:                                      Ord pris           NU
Drops Fabel enfärgad, 50g           26 kr            20 kr
Drops Fabel Print, 50 g                 28 kr           21 kr
Drops Fabel Long Print, 50 g         31 kr           23 kr
Drops Delight, 50 g                      35 kr           26 kr
Drops Big Fabel Print, 100g           58 kr           44 kr
M&K Fame Trend, 100g                 99 kr           75 kr
Noro Kureyon sock, 100g              170 kr        129 kr
 
Observera att du inte har någon bytesrätt på REA-varor eller kampanjvaror.
 
Vi har även laddat upp och fyllt hyllorna med många snygga färger i det alltid mycket prisvärda och mjuka raggsocksgarnet Viking Raggen, som endast kostar 69 kr för 150g.
 
 
 
Ett nytt efterfrågat sockgarn i sortimentet är Austermann Step, ett fantastiskt mjukt garn som är behandlat med aloe vera och jojoba som ger otroligt sköna strumpor att ha direkt på foten, den mjukgörande effekten sitter i upp till 40 tvättar! Dessutom är det rena mjukiskuren för dina händer när du stickar med garnet. Step finns i både färgglada enfärgade och vackert melerade färgställningar och garnet passar såklart till så mycket mer än sockor, t. ex. mössa, sjal, muddar, babykofta eller tröja/kofta till dig själv!
Ett nystan på 100g är ca 420 m och kostar 99 kr för de enfärgade och 115 för de melerade.
 
Är du sugen på mer inspiration för sockstickning rekommenderar jag ett besökSticka's temablogg Sockbloggen. Ett svenskt och ett engelskt sockmönster publiceras varje månad, och fina priser lottas ut bland de som stickar efter någon av beskrivningarna och mailar in en bild på resultatet. Läs mer på bloggen! 
 
 
 
Det går fortfarande att fynda på vår REA av utgående kvalitetsgarner
Kika på länken nedan för information om REA-garner och priser, men vänta inte för länge om du vill kunna välja och vraka bland till exempel dessa läckra godisfärger i REA-korgen med Selba! 50% ekologisk bomull & 50% ekologisk ull, ordinarie pris är 59 kr/nystan men nu kostar den 45 kr!
  
Alla REA-priser och REA-garner hittar du här!
 
REA:n gäller så långt lagret räcker!
Observera att du inte har någon bytesrätt på REA-varor eller kampanjvaror.
   
   
Vårterminens första stick- & virkcafé!
Torsdag 7/2 kl 17.30 - 19.30

Du och din stickning eller virkning är varmt välkomna att umgås med nya och gamla garnvänner. Kaffe/the, smörgås och kaka kostar 30 kr, ingen föranmälan!
 
 
 
Mycket garnglädje!
 
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
 
Öppettider:
måndag-fredag kl 11-18
lördagar kl 11-15
söndagar stängt
 
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner