POPtalk Nieuwsbrief
Februari 2014
 
POPtalk brengt communicatie in beeld...
De POPtalknieuwsbrief verschijnt 1 x per 2 maanden. Wilt u de POPtalknieuwbrief niet meer ontvangen of heeft u een ander emailadres?
Op Youtube staat een filmpje waarin kort uitgelegd wordt wat POPtalk is!
 
 
 
 Workshop volgen?
Schrijf je dan nu in!

2-daagse workshop
07-02 en 28-03
08-04 en 20-05
 
Individuele workshop op aanvraag
 
nieuw-nieuw-nieuw
Basisworkshop voor slechts 195,00 euro
23-05-2014

Stuur een mail naar:
 
 

 
TIP
 
Wist je dat POPtalk ook al wordt ingezet bij sollicitatiegesprekken, functioneringsgesprekken, groepsgesprekken waarbij thema's in beeld worden gebracht en tijdens intervisies? 
Er is een nieuwe workshop in de maak...
POPtalkwerkvormendag
Hou de nieuwsbrief en de website in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.
 

BEZOEK ONZE SITE
  klik hier 
POPtalk voor wie???
Het leuke van het geven van workshops is dat je allerlei mensen ontmoet. En die mensen hebben soms de leukste ideeën! Ik heb POPtalk bedacht om beter met mensen met een verstandelijke beperking in gesprek te kunnen gaan. Al gauw kreeg ik de vraag om ook een workshop voor kinderen te ontwikkelen. Op de workshops ontmoet ik ouders, begeleiders, leerkrachten, kindercoaches, logopedisten, bejaardenhulpen, vrijwilligers enz. Zij komen met prachtige ideeën hoe zij POPtalk in willen zetten bij hun demente vader (hoe geweldig om herinneringen in beeld te brengen!), hun leerlingen, hun angstige kind, hun patiënt (het aanwijzen van pijn op een pop is veel minder eng dan het aanwijzen van pijn op je eigen lichaam)of bij een oudergesprek. Waardevolle ideeën waar we allemaal wat aan hebben!
 
POPtalk door wie???
De methode POPtalk is zo laagdrempelig dat iedereen die met kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen of met mensen met een beperking werkt dit kan leren. Het werken met POPtalk is wel een vaardigheid op zich maar die vaardigheid kan vervolgens worden ingezet t.b.v. vrijwel alle denkbare leermethodes en behandelingsmethodieken. Je zou zelfs kunnen stellen dat POPtalk 'methode overstijgend' is. Dus ouders, leerkrachten, kindercoaches, verpleegkundigen, begeleiders, vrijwilligers of psychologen (en vul zelf maar verder in) kunnen POPtalk inzetten ter ondersteuning van de methode waarmee men al gewend is te werken.Lees verder
 
Els Schaerlaeken uit België volgde de workshop...
Ik schreef me in en begin november volgde ik mijn eerste dag en was meteen laaiend enthousiast. We kregen allerlei praktische handvaten aangereikt om met kinderen en hun ouders in gesprek te gaan. Ik ging dan ook onmiddellijk aan de slag met wat ik tijdens de workshop geleerd had. Ik ondervond al heel snel dat het praten over zichzelf voor het kind veel minder bedreigend werd. Lees verder
 
 
 POPtalk heeft ook  een eigen facebook pagina! Like ons!