Sommar - Nyhetsbrev
 
Syrsan och Myran
Det finns en gammal, fin fabel om Syrsan och Myran. Syrsan sjunger hela sommaren medan myran är flitig och arbetsam. När hösten och snålblåsten kommer upptäcker syrsan att det inte finns något att äta i boet och går till till myran för att be om hjälp. Så långt är det inga problem men nu kommer frågorna: Ska myran säga - Skyll dig själv som inte såg om ditt hus - eller - Du sjöng så vackert för mig hela sommaren så jag bjuder dig gärna på både honungsdagg och spindelägg
Sommaren är både ljuv och arbetsam och Big Wind är både myra och syrsa
Glad sommar, surrar Ola Karlberg, Teaterdirektör
 
Alice i Underlandet på Folkparksturné
 
Under sommaren och hösten är Alice på turné i Folkets Hus och Folkets Parker. Sommarsvängen i Södra delarna av vårt avlånga land och till hösten möter vi värmen också i Norrland.
 
 
 
 
28/7 Bohus-Malmön
30/7 Örebro
31/7 Skoghall
1/8 Stocholm, Tumba
3/8 Eskilstuna
4/8 Nävekvarn
5/8 Motala
6/8 Malmö
7/8 Blädinge
8/8 Helsingborg
10/8 Kävlinge
11/8 Rydaholm
 

 
 
 
Blommornas Vals 

Från Big Winds underlandsrabatt har det spritts blomsterfrön i Trädgårds-föreningen i Göteborg. Hela våren har de grott i den feta myllan och den 7e Juli slår de ut! 
Dans på blomstertema i sommar-göteborg med Bronja Novak, Johanna Ehn, Harriet Olsson och Fanny Kivimäki. Passa på, de blommar bara en gång!
 

Mer information om Big Wind och komplett spelplan hittar du här: www.bigwind.se
 
Big Wind är en av landets flitigaste och mest anlitade resande teatersällskap. Verksamheten bedrivs i hela landet med säte i Göteborg. Big Wind spelar sedan 1989 mellan 250 och 300 föreställningar per år för 20-40 000 personer. Huvudsakligen barn och ungdomar från norr till söder. Big Wind står konstnärligt stadigt förankrat i tvärdraget mellan de tre uttrycksformerna dans, musik och teater. Big Wind ägs av dess fjorton medlemmar. Big Wind är en fri varelse i bemärkelsen att varken stat, region eller kommun dikterar vad som komma skall. Vad som ska visas för publiken bestäms av artisterna, konstnärerna själva. Håll tillgodo!

Big Wind, Konstdepidemins väg 6, 413 14 Göteborg, 031-82 77 28