Nieuwsbrief augustus 2014  
Facebook icon Vind ik leuk
Miss Coast Belgium

Beste lezer,

Ook tijdens de tweede helft van de zomervakantie zijn de finalistes Miss Coast Belgium 2014 druk in de weer geweest. Graag informeren wij u dan ook over de diverse activiteiten die er geweest zijn en werpen we een blik op de eindsprint naar het kroontje van Miss Coast Belgium 2014.

Veel leesgenot,

Charline Declercq,
Voorzitter VZW Miss Coast Belgium


GLAMOURDAY

Miss Coast Belgium

De eerste activiteit in augustus was de glamourday, een evenement waar alle finalistes steeds reikhalzend naar uitkijken. Het event greep plaats op zaterdag 2 augustus en vatte aan op de Wellington Golfbaan te Oostende. Hier kregen de dames een initiatieles in de golfsport. In de late namiddag trokken de dames richting bistro/resto Charles Lindbergh. Gezien bij de glamourday de nodige standing hoort, gebeurde de verplaatsing met een colonne Porsche wagens. Na het nuttigen van een hapje en een drankje, enkele foto's met het mooie decor als achtergrond, werden ze nog kort geïnterviewd. Vervolgens zette het gezelschap de reis verder met als bestemming restaurant Lami te Nieuwpoort waar we met een lekker diner de leuk dag konden afsluiten.

Miss Coast BelgiumMiss Coast Belgium
Miss Coast BelgiumMiss Coast Belgium
Miss Coast BelgiumMiss Coast Belgium


ZOMERTOUR

Miss Coast Belgium

Tijdens de maand augustus waren er ook een aantal zomertours gepland waar onze finalistes défileerden in beachwear van Nickey Nobel en kledij van Jane&Joe. De show die ze telkens brachten werd afgewisseld met een aantal danschoreografieën en met een persoonlijke voorstelling van onze dames. De laatste zomertour aan de kust is traditioneel het optreden op de Sint-Bernadusfeesten.

Miss Coast BelgiumMiss Coast Belgium


MISS COAST GOED DOEL DAG

Miss Coast Belgium

Dat niet alles glamour en glitter is staat als een paal boven water. In de hedendaagse maatschappij zijn er veel mensen die hulpbehoevend zijn. Net als elk jaar steunt MCB dan ook een goed doel. Dit jaar werd gekozen voor VZW Autimismus, zoals u reeds kon lezen in een vorige newsletter. De acitiviteiten om geld in het laatje te brengen werden bepaald in nauw overleg met de finalistes. Deze editie opteerden de dames om een dag voor het goede doel in te richten.

Op zaterdag 9 augustus speelden onze finalistes een benefietwedstrijd voetbal tegen damesclub The Silverbells op het voetbalterrein van Zottegem.

De opbrengsten van de namiddag worden integraal geschonken aan VZW Autismus die de middelen zal aanwenden om haar doelstelling te verwezenlijken.

Miss Coast BelgiumMiss Coast BelgiumMiss Coast BelgiumMiss Coast Belgium


AUTUMN / WINTER FASHION SHOW

De maand augustus werd afgesloten met een autumn/winter fashion show in autobedrijf Movebrugge. Een verslag hierover lees je in een volgende editie van deze nieuwsbrief.


EEN BLIK OP DE AGENDA SEPTEMBER

Komende weken staat vooral de voorbereiding van de finaleshow op het programma. Nog een laatste keer brengen de finalistes Miss Coast Belgium hun zomershow en dit op de jaarbeurs Gent op zaterdag 13 september om 14u. Daarna volgt er nog een repetitie, een diner in restaurant 't Hoeveke (Westende) en een overnachting in De Zeekameel (Lombardsijde). De apotheose van dit gebeuren nadert nu wel héél snel, zaterdag 27 september is het dan de finaleshow in het Kursaal van Oostende.

Voor meer info volg ons zeker op www.misscoast.be.


SPONSOR IN DE KIJKER: STARPLUS

Miss Coast Belgium

Deze maand hebben wij de eer één van onze hoofdsponsors in de kijker te plaatsen. Sedert het eerste jaar is StarPlus een trouwe partner van Miss Coast Belgium. Als organisatie Miss Coast Belgium wensen wij dan ook onze dankbaarheid te uiten aan het adres van de zaakvoerders voor het vertrouwen die zij ons al die jaren reeds gegeven hebben.

StarPlus is de specialist bij uitstek in de diverse domeinen. Op basis van een gespecialiseerde know-how kunnen zij de klant helpen in het maken van de juiste keuzes in audio, electro, telecom, huishoud en sedert kort ook in de kookdivisie.

De speciaalzaken van Star zijn te vinden op 2 locaties langs onze Belgische kust. Gesticht in 1974, heeft Star vandaag de dag vestigingen in Nieuwpoort en Middelkerke. Voornamelijk deze laatste mag als een paradepaardje beschouwd worden. Mede door de recente uitbreiding te Middelkerke kan Star Plus de klant nu ook in de kookdivisie bedienen.

Naast een kwaliteitsvolle service, biedt Star de beste producten aan héél scherpe prijzen. Bovendien engageert Star er zich toe iedere week bepaalde producten aan een superprijs aan te bieden. De scherpe prijs-kwaliteitsverhouding gaat zeker niet ten koste van de garantie. Star biedt een verlengde garantieperiode van 5 jaar op zijn producten. Bovendien slaagt Star erin om een uitstekende dienst na verkoop aan te bieden dankzij de technici en de thuisservice. Om dit te realiseren krijgt het personeel van Star op regelmatige tijdstippen bijscholing zodat zij steeds op de hoogte zijn van de laatste nieuwe snufjes en ontwikkelingen. Zij kennen dan ook de evoluties binnen de sector als geen ander.

Samengevat kan gesteld worden dat StarPlus de place to-be is inzake elektro, PC, audio, video, telecom,  fotografie en sedert kort ook in de kookdivisie. Een greep uit de producten van de diverse winkels:

  • Elektro - Inbouw: MIELE - AEG - BOSCH - WHIRLPOOL - ZANUSSI - ZANKER
  • Huishoud: BRAUN - PHILIPS - KRUPS - DYSON
  • Telecom: BELGACOM - PROXIMUS
  • Computer: PACKARD BELL - HP - ACER - NAVIGATIE
  • TV: FUJITSU – SAMSUNG - JVC - SHARP
  • Stereo: JVC - B&W - CANTON - ONKYO
  • HiFi: SONY - BOSE - PHILIPS - JVC
  • Kookdivisie: DEMEYERE - LE CREUSET - ZWILLING - DE BUYER - STAUB - BORETTI

Wenst u meer informatie? Neem dan zeker een kijkje op www.starplus.be  of bezoek één van de filialen. U zal er zeker uw gading vinden.

Starplus Nieuwpoort - Bad

Franslaan 51-51A
8620 Nieuwpoort - Bad

Tel. 058 23 36 19
Fax. 058 23 89 86

nieuwpoort@starplus.be

Starplus Middelkerke

Biezenstraat 28
8430 Middelkerke

Tel. 059 30 54 56
Fax. 059 30 45 03

middelkerke@starplus.be

Miss Coast BelgiumMiss Coast Belgium
Miss Coast Belgium


EN TOT SLOT VAN DEZE NIEUWSBRIEF

Wij houden u uiteraard verder op de hoogte van al onze activiteiten via deze nieuwsbrieven.
U kan voor alle informatie en inlichtingen ook terecht op onze website www.misscoast.be.


Nicky Nobel starplus redpoint limak
nieuwpoort mediatopper movebrugge jerodesign
selfiks PG Cars Garage Billiau Garage Billiau