Nieuwsbrief maart 2014  
Facebook icon Vind ik leuk
Miss Coast Belgium

Bijna is het zover. Op zaterdag 12 april 2014 worden de finalistes verkozen in zaal Iseland (Vismijn) in Nieuwpoort. Maar voor het zover is, hebben we nog heel wat te doen! We willen immers dat de twaalfde editie van Miss Coast Belgium opnieuw een topper wordt voor de kandidaten, het publiek én onze sponsors!

Wij hopen op uw talrijke aanwezigheid op de halve finale, want we kunnen u alvast vertellen dat het een heel spannende show wordt met een défilé voor beachwear Nickey Nobel en kledij van boetiek Guapa uit De Haan!

Blijf ons op de voet volgen via onze website en facebook.

Mvg,
Charline Declercq,
Voorzitter VZW MCB


ACTIVITEITEN MISS COAST BELGIUM EN HAAR EREDAMES

Onze miss en eredames hebben de voorbije maand een aantal leuke activiteiten gedaan.

Zo was er op zaterdag 15 maart onze 2de préselectie in Ibis Hotel Gent Centrum. Onze miss en beide eredames waren hierop aanwezig en zetelden opnieuw in de jury.


Onze 1ste eredame Vicky werd ook uitgekozen als vast model door Jane&Joe en fotograaf Di Fausto.

Verder werd onze miss Shana geïnterviewd voor het allereerste Missitems Magazine dat werd uitgezonden op Stories TV.


Santiana, Miss Coast Belgium 2011 bracht een bezoek aan juwelier-goudsmid Jerodesign tijdens de openambachtendag.

Onze 1ste eredame Vicky werd dan weer verwacht in de studio van Topradio voor een interview over haar avontuur bij Miss Coast Belgium.


Naar jaarlijkse traditie was onze miss ook opnieuw aanwezig op de Guido Reybrouck Classic om de bloemen aan de winnaars te overhandigen.

 

En tot slot vertellen we ook graag dat onze Miss Shana onder de naam Lana Vega haar 1ste single uitbrengt "ik zie het je in ogen".

Leuk is dat haar 2 danseressen in de top 5 van Miss Coast Belgium 2013 zaten. Dat er veel talent zat in Miss Coast Belgium 2013, dat is duidelijk!

Fijn ook om te weten is dat deze vriendschappen ontstaan zijn gedurende de Miss Coast Belgium periode!

We wensen Shana, Vicky en Chloé dan ook nog veel succes toe met dit project!


REIS

Hotel Bero

Ook in 2014 trekken wij naar traditie met onze finalistes naar Turkije voor een week all-in vakantieverblijf. Dit jaar zal de reis doorgaan van 28 april tot 5 mei in het 5-sterrenhotel Limak Limra in Antalya.

Iedere finaliste krijgt deze reis gratis aangeboden. Onze dames kunnen er genieten van een schitterend verblijf onder de Turkse zon. Op het programma: veel fun, dans, fotoshoots, uitstapjes en veel meer.


PRIJZENPAKKET

Zoals elk jaar willen wij het prijzenpakket zo uitgebreid mogelijk maken. De finalistes van Miss Coast Belgium 2014 zullen opnieuw rekenen op tal van schitterende prijzen, waaronder een wagen Ford Ka, een keuken ter waarde van 7000 euro, een LCD televisiescherm, ipod, gsm's, juwelen, Nickey Nobel beachwear, professionele fotoshoots, kledij, schoenen, handtassen, schoonheidsproducten, printers RICOH, een week all-in in Turkije, overnachtigen in Hotel Bero in Oostende, zonneproducten van Babor Cosmetics, verwenbonnen voor onder meer massages bij schoonheidsinstituut Suérte, professionele haardrogers en stijltangen Parlux, gratis naar de kapper gedurende de ganse voorbereidingsperiode en nog zo veel meer.


HALVE FINALE

Op zaterdag 12 april gaat onze halve finale door in zaal Iseland in Nieuwpoort! Het belooft opnieuw een spannende strijd te worden! De kandidates Miss Coast Belgium 2014 zullen onder meer de nieuwste collectie beachwear van Nickey Nobel showen, maar ook de lente- en zomercollectie van boetiek Guapa uit De Haan. Leg deze datum dus zeker vast in uw agenda!


SPONSOR IN DE KIJKER: GUAPA DE HAAN

Guapa

GUAPA, zorgvuldig uitgekozen kledingcollecties van de meest trendy merken. Van comfortabel zittende jeans tot piekfijn uitgezochte feestoutfit, bij GUAPA ben je aan het juiste adres.

Hun verkoopteam helpt je graag om in alle rust uit te zoeken wat je nodig hebt en af te werken tot in de puntjes met hun ruim assortiment aan accessoires. Een stralende klant, daar gaan ze voor!

GUAPA
Koninklijke baan 27 - 8420 De Haan
tel. 059 23 77 60
info@guapa-dehaan.be

Openingsuren
Maandag & Dinsdag: 10-12u en 13u30-18u.
Woensdag t.e.m zondag: 10-18u doorlopend.

Guapa

Guapa

Guapa

Guapa


Wij houden u uiteraard verder op de hoogte van al onze activiteiten via deze nieuwsbrieven.
U kan voor alle informatie en inlichtingen ook terecht op onze website www.misscoast.be.


Nicky Nobel starplus redpoint limak
nieuwpoort mediatopper movebrugge jerodesign
selfiks PG Cars Garage Billiau Garage Billiau