Tjampoer Nieuwsbrief
 
28 november 2018
 
Dance 4 Friends zondag 2 december aanvang 14.30 uur
 
 
 
 
 
 
Foto's van de gerealiseerde school met de vorige actie in 2016
 
 
 
 
Dance4Friends, alweer het derde dansevenement van Stichting Ronsdroom.

In 2012 en 2016 heeft de Stichting al eens benefietavonden georganiseerd. Deze succesvolle avonden maakten het mogelijk om de toiletgroep van de kleuterafdeling van Santi Rama geheel te renoveren maar ook is de bouw van een school in Apuan op Bali tot stand gekomen.
 
Het doel van deze middag/avond op 2 deember is ons project “verbetering van gehoorhandicap voor kinderen van Ikang Papa, Bali”.

Ikang Papa’ (passie voor de armen)is een opvanghuis voor kansarme kinderen die doof zijn en ook niet kunnen praten. In totaal zijn er 38 kinderen. Alle kinderen volgen het bijzonder onderwijs, maar zijn door hun handicap erg beperkt in hun ontwikkeling en hebben hierdoor ook een onzekere toekomst. Met name goed te kunnen communiceren vormt voor hen het grootste struikelblok. Om hun toekomstperspectief nog enigszins te vergroten heeft de stichting het plan opgevat om te laten onderzoeken in hoeverre aan de gehoorhandicap van alle kinderen nog iets te doen is, bijv. met behulp van een gehoorapparaat.
 
De totale projectkosten komen ongeveer uit op€ 6.800. Stichting Rons droom kan slechts een bescheiden deel van de kosten uit eigen reserves financieren. Het grootste deel zou uit de opbrengst van een fondsenwerving moeten komen. Met de benefietavond hopen we een heel eind te kunnen komen.

Het complete projectplan komt binnenkort beschikbaar, onder andere op onze website.
Bent u niet in de gelegenheid om te komen maar wilt u ons toch graag helpen? 
U kunt uw donatie storten op rekening NL75RABO0170707938
t.n.v. Stichting Ron's Droom te Wateringen
 
zie ook: www.ronsdroom.nl voor meer informatie over de projecten.
 
 
20 jaar de Witte Hoeve 16 december!
The Runaways
The Runaways, opgericht in 1991, is een van de betere Duitse Sixties coverbands.
Deze band stond op vele Oldies Nights in Duitsland en Oostenrijk, zelfs optredens in de USA, UK en Nederland stonden  reeds op hun programma.
 
Zo stonden ze o.a. op het podium met grote namen als Boney M , Susi Quatro, Mungo Jerry, The Lords, Herman Hermits, Searchers, Dave Dee.D.B.M.T, The Marmelade, Chris Andrews om er een paar op te noemen.
 
Het publiek voelt zich helemaal ”Back to the 60's” wanneer Ron, Hermann, Gerard en Kalle een muzikale vuurwerk van onsterfelijke wereldhits uit de jaren 60 van grote Britse, Amerikaanse en Australische pop legendes van dat tijdperk op het podium brengen. 
Authentieke live muziek, gevarieerde solozang of vier vocale harmonieën, typische outfit uit die periode met in het oog springende choreografie zijn het kenmerkend voor de band
 
Het repertoire van o.a. Beatles, Beach Boys, Bee Gees, CCR, Dave Dee, Equals, Hollies, Monkees, Stones, Searchers, Lords, Rattles enz. is voor vele herkenbaar.
 
 
Class of ' 58
De Coleman familie is "The Class of ' 58" één van Europa’s betere en zeer populaire Fifties / Rock & Roll bands uit South Wales.
De band bestaat uit vader Howie op gitaar/zang, moeder Chris double bass/zang en hun zonen John op drums/zang en Davie op piano/zang.
De band is opgericht in 1985 en speelt sinds 2002 in deze samenstelling, een uniek band omdat is samengesteld uit één complete familie
Vele jaren geleden werden zij al door Charlie Gracie, een gerespecteerde oud gediende uit de muziekindustrie, gedoopt als de "eerste familie van Rock 'n' Roll"
 
Doordat zij als één van de eerste complete gezinnen samen op het podium te staan effenden zij de weg voor diverse anderen ook mede door dit initiatief kregen steeds meer jongeren de kans om hun hobby –de rock & roll- uit te oefenen.
 
The Class van ' 58 is waarschijnlijk één van de meest veelzijdige, hardwerkende en authentiek 50's Rock-'n-Roll bands van deze tijd.
Een blik op hun gig-lijst levert het bewijs wat hoe bezig zijn en wens is om hun muziek daar, 
Hun repertoire omvat het gehele spectrum van de 50’s klassiekers variërend van Jive, Doo-Wop, Rockabilly tot aan Boogie Woogie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Voor meer evenementen ga naar de website van Tjampoer.nl
Country News
 
 
 

Klik op onderstaande banner.
Nieuwe Country Magazine is uit! 
Uw evenement op de agenda van Tjampoer.nl?
of uw gegevens wijzigen?

 
Uw evenement GRATIS plaatsen op Tjampoer?
 
 
 
Voor de organisatoren geldt nog steeds:
U kunt uw evenement GRATIS op de agenda plaatsen. Zie hiervoor de handleiding op de website van Tjampoer.nl.
Doe de plaatsing wel tijdig! Des te meer mensen bereikt u!

En let u vooral op de vermelding van de juiste gegevens op de flyer etc. Vaak worden we gebeld m.b.t. onduidelijkheden.

Heeft u moeite met het aanmelden van uw evenement, bel dan even en u zult merken dat het erg eenvoudig is. 0681429655
 
Geen nieuwsbrief meer ontvangen of uw e-mailadres wijzigen? Klik op de link hieronder.
 
 
 
Heeft u vragen? Neem contact met ons op via info@tjampoer.nl. Wij horen graag van u.
 
U kunt ook de Nieuesbrief sturen naar een vriend of kennis.
 

                            

Tjampoer.nl is een initiatief van Datatree Productions VOF | KvK 09093776
 
Onze privacyverklaring