Aankondiging Verjaardagstuinfeest 25 juni 2016
 
Kwekerij Arborealis is een eigentijdse, traditionele plantenkwekerij waar álles draait om het kweken van tuinplanten met een houtachtige structuur, dus heesters en bomen. Er is een grote keuze aan minder bekende heesters met als specialiteit Hydrangea, Viburnum en eetbare houtige gewassen.
 
Met enige regelmaat verschijnt er een nieuwsbrief van de bevlogen kwekers Sietske Metz en Micha Wieland. Mis hem niet en stuur ‘m gerust door naar andere planten- en tuinliefhebbers.   
                                                     
Er is er een jarig…!
 
We schreven het begin van het jaar al: Kwekerij Arborealis bestaat dit jaar 15 jaar. Dit vieren we onder andere met een tuinfeest op zaterdag 25 juni 2016!
Deze dag zal in het teken staan van 15 jaar kweken en werken op kwekerij Arborealis. Onder het genot van een hapje en drankje, verhalen, rondleidingen en foto’s uit de oude doos maken we er een leuke plantaardige dag van!
 
Wees welkom, van 10:00 tot 16:30 uur.
 
Graag tot ziens!   
      
Sietske Metz, Micha Wieland  en medewerkers
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Facebook
Kwekerij Arborealis heeft haar eigen facebookpagina. Zeer regelmatig posten we hier nieuws en wetenswaardigheden over ons assortiment en de ontwikkelingen op de kwekerij. https://www.facebook.com/kwekerij.arborealis
  
Doe eens een plantenbon cadeau!
Via de website (www.arborealis.nl ) kan je voor ieder gewenst bedrag een mooie cadeaubon bestellen, te besteden op de kwekerij of via de webwinkels.
 
Verzending van planten per post
Via de webwinkels van www.arborealis.nl en voedselbos.arborealis.nl zijn jaarrond planten te bestellen. Vorstperioden uitgezonderd  versturen we het hele jaar door planten per post. Kijk voor meer informatie op de website onder de menukoppen Bestellen / Planten per post.
 
Openingstijden
Van 1 december tot 1 maart is de kwekerij enkel open op afspraak om bestellingen op te halen. Vanaf 1 maart zijn we geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 tot 16.30 uur.
 
www.arborealis.nl  kwekerij@arborealis.nl    
Dirk de Ruiterpad 2, 8384 DD Wilhelminaoord, 0521-383696