Click here to view this email in your browser                                                        септември 2016

Здравейте,
Есента е сезон, изпълнен не само с културни, но и с много бизнес събития. Едно от тях е и изложението CleanExBg. В този брой на информационния ни септемврийски бюлетин бихме искали да Ви запознаем с един от българските участници, производител на почистващи препарати.
 
Полезни линковe:  Изложение     Брошура     Профил посетители
 
Приятно четене от екипа на Виа Експо!
 032/512 899; 0888/279796    E  nelly@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
 
Интервю с г-жа Елисавета Мирчева, управител на фирма Х.Е.Л.А. ХИМ
 
Г-жо Мирчева, Х.Е.Л.А. ХИМ произвежда широка гама продукти. Представете ни ги накратко. Къде намират приложение?
 
В дългогодишната си дейност Х.Е.Л.А. ХИМ има разработена широка гама продукти, използвани всекидневно от всяко домакинство.
Компанията се стреми да задоволи нуждите на хората за поддържане на хигиената и уюта в жилищата им, производствени сгради и офиси. Помислено е и за така необходимата дезинфекция, както в дома, така и в обществени сгради, болнични и учебни заведения, ресторанти и др.
 
Качеството, умерените цени и добрите бизнес взаимоотношения позволяват на Х.Е.Л.А. ХИМ да работи изключително добре с дистрибутори почти в цяла България.
 
Фирмата е изложител на CleanExBg. Какво ще могат да видят посетителите на щанда Ви?
Продуктите, които предлагаме, са познати на българския потребител  -  миещи, почистващи и дезинфекционни препарати БЛЯСЪК, NEO и Shine.
Какво очаквате от участието си?
Търсим пазари за експорт.
 
Сподели в социалните мрежи: 

Намери ни в:    
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Via Expo Ltd.