CC cultuurpunt Meeuwen-Gruitrode  |  juni 2017
 
Ticketverkoop neemt vlotte start
De ticketverkoop van het nieuwe seizoen loopt vlot. Als je de voorstellingen van Snakes in Exile, Els De Schepper of Jan Jaap van der Wal wilt zien, wacht je best niet te lang met reserveren. Voor de openingsvoorstelling Ladies of the Sixties zijn enkel nog plaatsen voor genodigden beschikbaar. 
 
Reverveer eenvoudig via de webshop. Ben je daar niet zo vertrouwd mee, dan is je bestelling ook welkom via mail naar tickets@meeuwen-gruitrode.be, telefonisch op 089 85 59 46 of aan de balie van CC cultuurpunt. 

 
Gène Bervoets in de huid van Phil Bosmans
Rick de Leeuw schrijft voor Gène Bervoets een theaterstuk over Phil Bosmans. 'Verbeter de Wereld' wil een frisse kijk geven op de fascinerende persoonlijkheid die Phil was. De productie komt er op initiatief van 'Huis van Phil', een project van de gemeente Meeuwen-Gruitrode en Bond zonder Naam dat de erfenis van Phil Bosmans levend wil houden. Rick de Leeuw schrijft intussen ook aan een boek over Phil dat eind september moet verschijnen. 
 
'Verbeter de Wereld' gaat in première op 13 oktober in CC cultuurpunt en toert daarna door Vlaanderen. Reserveer alvast je kaartjes voor deze exclusieve première voor het te laat is! 

vrijdag 13/10  |  cultuurpunt - grote zaal  
|  20.15 u.  |  vvk € 12

 
CC cultuurpunt  |  Phil Bosmansplein 1, 3670 Meeuwen-Gruitrode 
 
***
Bericht voor de ontvanger: wij zijn zo vrij u deze nieuwsbrief te presenteren. Wenst u onze nieuwsbrief niet langer te ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig uitschrijven via de link hieronder.
***