Dag iedereen,
 
 
Na onze vorige oproep om deel te nemen aan onze enquête, is het aantal deelnemers gestegen van 30 naar 70. Waarvoor dank!
 
Vandaar een dringende oproep - aan diegenen die nog niet hebben deelgenomen - om toch uw stem te laten horen. Deze oproep wordt verstuurd naar de 845 leden van de nieuwsbrief. De 351 leden van de databank hebben ook een laatste oproep gekregen. In totaal hebben wij 1096 leden uitgenodigd om deel te nemen aan de enquête, waarop momenteel 70 leden gereageerd hebben.
 
Om een representatief beeld te krijgen over onze site, hopen wij toch op een 100-tal reacties. Dat is ongeveer 10% van onze echte gebruikers – jullie dus!
 
De online enquête invullen, neemt maar enkele minuutjes in beslag.
 
A.U.B. enkel invullen als u regelmatig onze site bezoekt .
 
Deze enquête gaat over de inhoud en de navigatie : is de inhoud kwalitatief? vindt u nuttige en bruikbare informatie? moet je veel klikken om je info te bereiken ? zijn de hoofditems ( lesvoorbereidingen, vakkundige linksbeeldbank, nieuwsbrief)  van onze site duidelijk zichtbaar? ... Voldoet de site ( voor wat betreft onze hoofditems) aan uw verwachtingen ( voldoende materiaal, enz ... )
 
Wees eerlijk, duidelijk en correct!
 
Klik hier om de enquête in te vullen
 
En nu maar hopen dat wij nog veel leden kunnen overhalen om de enquête in te vullen.
 
Wij danken U voor uw medewerking.
 
Het team van Sports Media