Eigentijds EcoZeN Netwerk
ECOlonie Nieuwsbrief - April 2022
Beste belangstellende,
 
Deze nieuwsbrief beperkt zich tot enkele oproepen. We hopen van harte dat je in je eigen netwerk deze nieuwsbrief wilt verspreiden. Van participanten die eerder zijn geweest hopen we dat zij enige tijd kunnen vrij maken om deze zomer ons te ondersteunen. En ook al heb je geen belangstelling voor een van onderstaande functies, weet dat je van harte welkom bent voor alle andere taken in onze diverse projecten. Op onze website www.ecolonie.eu onder meewerken vind je de algemene informatie daarover evenals het aanmeldingsformulier.
 
Voor half mei komt de gebruikelijke mei nieuwsbrief uit met een diversiteit aan onderwerpen. 
 
Bij voorbaat onze hartelijke dank,
 
Met vriendelijke groet,
Bewoners en participanten

Oproepen

Groententuin
Per direct zoeken we een eindverantwoordelijke voor de groententuin, omdat de huidige coördinator plotseling ziek is geworden en niet meer terug keert. We verwachten van de betrokkene dat deze veel ervaring heeft met het telen van biologisc he groenten en zich voor minimaal een half jaar wil verbinden. Je werkt in een team met participanten. We bieden je kost en inwoning en zakgeld. Informatie bij henkjan@ecolonie.eu
 
Receptie 
Voor de receptie zoeken we van mei tot en met september participanten die ofwel 36 uur op de receptie werken ofwel 20 uur receptiewerk doen en daarnaast 16 uur andere werkzaamheden. Gezien de inwerkperiode vragen we minimaal 3 weken te komen, en als het kan liefst langer.De periode van 9 juli tot en met 20 augustus verdient speciale aandacht omdat het dan hoogseizoen is. Wat houdt dit boeiende werk in? Lees verder
 
Orangerie
In de Orangerie kunnen gasten terecht voor koffie of thee, een drankje, ijs en gebak. Verder is er een kleine menukaart van eenvoudige maaltijden en een paar keer in de week is er een pizza-avond en een frites-avond.
Voor de zomerperiode van 9 juli tot 21 augustus zoeken we participanten die meehelpen achter de bar en/of in het keukengedeelte. Dat kan ofwel 36 uur in de week ofwel 20 uur en daarnaast 16 uur andere werkzaamheden.
Voor meer informatie stuur je een mail aan Johan@ecolonie.eu
 
Winkel
Voor de zomerperiode juli en augustus kunnen we nog hulp gebruiken in onze winkel. Je werkt in een team van een aantal mensen en je helpt mee achter de kassa, aanvullen van de schappen, etc. Dat kan ofwel 36 uur in de week ofwel 20 uur en daarnaast 16 uur andere werkzaamheden.
Daarnaast zoeken we iemand die onze winkel-coördinator assisteert in zijn werk.
Voor meer informatie stuur je een mail aan Johan@ecolonie.eu
 
Kunstatelier
Voor periode 8 augustus tot 10 september zoeken we nog hulp voor ons team van het Kunstatelier. Je begeleidt mensen bij de verschillende creatieve activiteiten zoals speksteen snijden, beeldhouwen, schilderen en mozaïeken. Je hoeft niet per sé kennis te hebben van al deze technieken. Het belangrijkste is, dat je handig bent en het fijn vindt om met mensen te werken.
Voor meer informatie of aanmelden, stuur je een email aan Johan@ecolonie.eu
 
Eigentijds Kinderfestival
Alweer voor de 8e keer vindt dit prachtige Festival voor Kinderen plaats, en wel van 14 tot en met 18 augustus. Ieder jaar weer een feest voor kinderen van 5 t/m 12 jaar, maar ook voor alle medewerkers! Wat is er mooier om een blij en gelukkig kind te zien?
 
Help daarom mee en geef de deelnemers een onvergetelijk Festival. Dat kan bij de volgende taken:
  • groepsleiders en groepsassistenten: je begeleid een groep met kinderen gedurende het Festival
  • crècheleidsters en coördinator van de crèche
  • pauze-medewerkers: rondbrengen van fruit en drinken voor tijdens de pauzes
Voor meer informatie over deze taken en voor opgave kijk je op de website van het Eigentijds Kinderfestival
 
Voor vragen stuur je een mail aan iinfo@eigentijdskinderfestival.nl
 
Tentenbouwers Kinderfestival
In de week vóór het Kinderfestival (6 tot 13 augustus), worden de workshoptenten opgebouwd. Daarvoor zoeken we nog mensen. Belangrijk is dat je over een goede fysieke conditie beschikt. Voor meer vragen en opgaven stuur je een mail aan Johan@ecolonie.eu
 
Eigentijds EcoZeN Netwerk
Deze e-mail werd verstuurd aan:
 
Stel je geen prijs meer op post van ons, klik dan op de link onder deze e-mail om je uit te schrijven.
Vind ons op Facebook