PAM Nieuwsbrief

3. Echte duurzaamheid!
Beste ,
 
In de vorige nieuwsbrief hebben wij onze visie op duurzaamheid beschreven. In bijna elke tekst die gaat over diensten, producten of een bedrijf komt het woord duurzaam tegenwoordig wel voor. Maar zonder duidelijke definitie van dit containerbegrip zegt het niets meer en roept het zo langzamerhand meer irritatie dan (klant)vertrouwen op. 
 
 
 
Een duurzame klant-opdrachtgever relatie is voor ons het meest belangrijke aspect van duurzaamheid. Immers, als onze klanten niet tevreden zijn, zullen zij niet vaker zaken met ons willen doen en ons ook niet aanbevelen bij anderen. En juist daar steken wij veel tijd en energie in. Dat doen wij niet onverdienstelijk: Leeuwarden is de stad in Nederland met de meeste renovaties waar de PAM-systeemvloer is toegepast op balkons en galerijen. Ook in Limburg zijn onze klanten al lang overtuigd van onze productkwaliteit en betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken; duurzame relaties in het belang van onze opdrachtgevers, hun bewoners en uiteraard ook PAM.
 
Een win/win/win/win-situatie, want wist u dat ca 85% van alle PAM-producten volledig recyclebaar is? Wij kiezen heel bewust voor duurzame materialen die kunnen worden hergebruikt. Dat betekent dat onze vloer- en balustradeaanpassingen bijna altijd zonder blijvende schade aan de objecten kunnen worden verwijderd en elders herplaatst, of als grondstof kunnen dienen voor nieuwe productie. 
 
 
Afval bestaat dan ook nagenoeg niet bij PAM. Daarnaast streven wij naar energie-neutraliteit en hebben daarvoor ons bedrijfspand in Almelo uitgerust met een warmtepompinstallatie en 168 zonnepanelen. Dat is voldoende voor ons energie gebruik voor alle elektra en verwarming van onze kantoorruimtes. Komt u gerust zelf een keer een kijkje bij ons in de keuken nemen. Wij nodigen u daartoe graag uit.  
 
 
 
PAM doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Daar kunt u van op aan, maar helaas geldt dat niet voor alle aanbieders in ons segment.
 
Blijft u daarom alert, want de meeste websites zijn mooi opgemaakt en bevatten pakkende teksten. Maar niet zelden worden er producten aangeboden die niet mogen worden toegepast conform de brandveiligheidsvoorschriften voor vloeren, of niet voldoen aan andere eisen die het bouwbesluit voorschrijft. Bij navraag zal in een brief of document, veelal in wollige taal, naar normen worden verwezen die vaak niet (in Nederland) van toepassing zijn.
 
 
PAM adviseert u graag, vrijblijvend en objectief. Wij kunnen u een second opinion geven, waarin wij de vereiste criteria voor u toetsen aan hetgeen u is aangeboden. De gebouweneigenaar is namelijk altijd eindverantwoordelijke en met ‘hem’ willen wij bij PAM heel graag een zo duurzaam mogelijke relatie, gebaseerd op vertrouwen en eerlijk advies.
 
Wilt u meer weten over de producten en diensten van PAM, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij nodigen u graag uit, of komen naar u toe om nader kennis te maken.
 
Met vriendelijke groet,
 
Jan Luttikhuis
 
Doorsturen

Kent u mensen voor wie deze nieuwsbrief interessant kan zijn? Stuur het dan door.
U kunt een abonnement nemen via: Stuur deze email door naar een vriend
 
Wijzigingen

Opzeggen voor deze nieuwsbrief kan vanzelfsprekend altijd! NIET door ons te mailen, maar via de link onderaan. E-mailadres verandert? Wijzig hem onderaan. 
PAM Galerij en balkonverhoging B.V.,
Virulyweg 1, 7602 RG Almelo,