Beste klanten, cari amici,
 
Midden november organiseerden we onze Openflessendagen en mochten we bijna 400 enthousiaste wijnliefhebbers ontvangen. Onze nieuwe aanwinsten vielen daarbij enorm in de smaak. De strakke, minerale witte wijnen van Mitja Sirk uit Friuli, de fabelachtige Sangiovese-toppers van de getalenteerde Chiara Condello uit Romagna en de rode Roero-wijnen van Giovanni Almondo waren één voor één absolute bestsellers op de najaarsproeverij. Ondertussen zijn alle bestellingen verwerkt en is het merendeel reeds uitgeleverd. We maken ons sterk dat we voor het einde van deze maand zo goed als alle orders kunnen bezorgen. Vervolgens gaan we in rechte lijn het eindejaar tegemoet en staan we klaar om samen met jullie de perfecte feestwijnen te selecteren. Uiteraard kan je bij ons ook terecht voor relatiegeschenken of bijzondere kerstcadeaus.
 
Bijkomende speciale lancering van Salvioni & Poggio di Sotto
 
Als je misschien nog op zoek bent naar een uniek fles of gewoon jezelf eens wilt verwennen, dan hebben we goed nieuws, want we kregen uitzonderlijk nog een beperkte allocatie van twee Brunello-toppers binnen. In concreto gaat het over een kleine bijkomende allocatie Salvioni en een uitzonderlijke botteling in magnum van de Rosso di Montalcino van Poggio di Sotto. Meer informatie vind je in bijlage, evenals een bestelbon voor de vermelde wijnen.
 
Mis de unieke kans niet om deze topwijnen aan te schaffen!
 
De beschikbaarheden zijn beperkt en snel reageren blijft de boodschap. Zolang de voorraad strekt, geldt het principe van ‘first come first serve’!
 
Salute e saluti,
 
Jens, Jeroen & Robin
 
© 2023 Stappato, www.stappato.be