Click here to view this email in your browser                                                септември 2016
Остава по-малко от месец до изложението Sofia Sport & Healthy Life (13-15.10.20.16 г., София, ЦУМ).
Можете да бъдете сигурни, че всички, продукти и услуги, които ще бъдат представени са доказали своите качества и предимства. За нас като организатори е важно да покажем най-доброто на пазара и към момента успяваме :)
НОВО! - На специални зони „Спортни и Здравни услуги“ ще бъдат представени:
Фитнес центрове, Йога зали, Спортни клубове, Туристически услуги,  Здравно-възстановителни процедури, Специалисти, изготвящи хранителни режими.
Участниците ще имат и допълнителна реклама по време на Софийския маратон на 9 октомври, където лично ще покажат продуктите си пред спортна София.
В този бюлетин представяме двама от изложителите и един от партньорите на събитието - Българска Федерация по Рафтинг.
 
Полезни линкове:
Профил на посетители и изложители:   Спорт     Здравословен живот       
 
С пожелание за спорна работа,
Таня Булдеева,
T 032/ 512 905, 0886/ 79 31 72    E tanya@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
  Дехидратираните плодове и зеленчуци от Фитто ООД - основна храна за астронавти. Използваната технология запазва всички ценни съставки. Изключително подходящи при здравословни хранителни режими, за спортуващи, за планинари, и мн. др. Фирмата търси контакти с био магазини, производители на здравословни храни, големи хипермаркети, фабрики и заводи, които държат да предлагат най-високо качество на пазара, фитнес салони, ИT фирми и техните офиси, ресторанти, хотели и др.
 
 
Новите за пазара оризовки Dr. Rice ще ви изненадат приятно с различните си вкусове. Основата винаги е пълнозърнест кафяв ориз, който се комбинира в различни съотношения с черен /Императорски/ и червен ориз. 100 гр. съдържат бавни въглехидрати 69 гр., белтъчини 9 гр., мазнини 2.4 гр. и 379 kcal.,  8.5 гр. фибри.
 
Dr. Rice са насочени към съвременния човек, който държи на здравословното и балансирано хранене, но прекарва голяма част от деня в офиса пред компютъра, за всеки трениращ, който спазва хранителен режим, и не на последно място оризовките Dr. Rice са страхотна част от менюто на децата.
 
Българската Федерация по Рафтинг се присъедини към партньорите на Sofia Sport & Healthy Life'16
Ако имате нужда да се заредите с енергия от истинската природа, то непременно трябва да се включите в някоя от програмите на Адвенчър Нет - приключенска, еко познавателна, комбинирана и преход до връх Синаница. Разберете какво е общото между рафтинг + планинско колоездене и домашна лютеница + кисело мляко.
Заредете се с усмивки и прекрасни емоции през Септемврийските почивни дни от 22-26.09.2016!
Вижте програмите ни тук!
 
Споделете в социалните мрежи: 
Намерете ни в социалните мрежи:
       

Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.
    
Via Expo Ltd.