Nieuwsbrief GV Delta Sport
  
Voor de D/E-categorie acroteams hebben zich na de halve finale vier GV Delta Sport teams zich geplaatst voor de Nederlandse Kampioenchappen op 15 juni in Kampen. Het team Norah Koster, Maud Jansens met Elle de Vlieger. Het team Nina Giljam, Nine van der Veen met Liv van Heukelom. Het team Laura van Ginkel, Kyra Verschuure met Linne Timmerman en duo team Milou Verkerke met Thijs van Welt.
Programma zaterdag 15 juni in Kampen
Blok 10 tijd 10:00 uur als 4 startnummer 653  categorie E-WG-JEUGD  Nina Giljam, Nine van der Veen, Liv van Heukelom
Blok 22 tijd 14:23 uur als 6 startnummer 377 categorie D-WG-JEUGD Norah Koster, Maud Jansens, Elle de Vlieger
Blok 30 tijd 16:15 uur als 10 startnummer 295 categorie D-MX-SEN  Milou Verkerke-Ringelberg, Thijs van Welt
Blok 32 tijd 17:39 uur als1 startnummer 263 categorie D-WG-SEN  Laura van Ginkel, Kyra Verschuure, Linne Timmerman
 
 
 
 
Onze topsponsoren.                                     
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                                  
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 7 juni 2024 nummer 475
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website  
 
Veel foto's van activiteiten GV Delta Sport zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
    
Laatste actie op facebook 4 juni 2024
 
Negentien turnsters GV Delta Sport
actief op de districts kampioenschappen
toestelfinales in Vlissingen
-zaterdag 8 juni met 44 toestellen deelname
Delta sport deelnemers:
Wedstrijd 1: Jeugd H: Amy van Almenkerk sprong, balk en vloer, Evi van Almenkerk balk en vloer, Ilse de Ronde sprong en vloer, Imke van Dijke sprong,brug en balk. Lauren Johanna Kloet sprong en brug, Mya Klijn sprong en balk, Ruth Simmelink sprong, brug en balk. Junior F: Deniz Vaane sprong, Fay van der Vate sprong en brug, Nikki Vrijland sprong.
Wedstrijd 2 jeugd G: Rosanne Klink sprong en vloer. Jeugd E: Sera Tax sprong, brug, balk en vloer, Sofie Kouwenberg sprong, balk en vloer.
Wedstrijd 3: Junior G: Ilona Hoogerwerf brug en vloer, Leonie Vrolijk sprong, brug en vloer.
Wedstrijd 4 Jeugd F: Fay van Wensen balk, Jennifer van Alphen brug, balk en vloer, Quinty van der Wekken sprong, brug, balk en vloer, Yasmijn van Guchte balk.
 
 
 
Twee teams van GV Delta Sport zijn uitgenodigd om op zondag 22 juni een acro demo te verzorgen in de Ahoy Rotterdam. Op zaterdag 21 en zondag 22  juni vinden vele kampioenschappen van verschillende disiplines KNGU in de Ahoy plaats. Tevens zullen de eredivisie turnsters in de arena strijden om een Olympische ticket in Parijs. 
Acroduo Anouk Hofman en Evi van Dongen mogen
ook naar de finale NK in de Ahoy
Afgelopen week kwam er goed nieuws van de landelijke acrocommissie. Het GV Delta Sport acroteam Anoeuk Hofman en Evi van Dongen mogen alsnog naar de finale Nederlandse kampioenschappen in de Ahoy. Het team dat uitkomt in de C-categorie had al de limiet punten onlangs gehaald. Maar door opnieuw de ranglijst te bekijken bleken ze alsnog in aanmerking te komen voor deze finale wedstrijd.
  
GV Delta Sport acroduo Milou Verkerke en Thijs van Welt
winnen halve finale Nederlandse kampioenschappen
Zwolle-  Het GV Delta Sport acroduo Milou Verkerke en Thijs van Welt hebben de halve finale Nederlandse Kampioenschappen gewonnen in Zwolle. Het duo zette een zeer strakke en acrobatisch oefening neer waarbij de tienkoppige jury de winnende 23.590 punten voor gaf. Hiermee bleven zij de teams uit Tjalleberd, Vriezenveen en Zwolle voor. Verkerke die vorig seizoen Nederlands kampioen werd in een duo met Faya van Wensen in de Ahoy (D+ categorie) mag nu in deze categorie D-senioren, samen met Van Welt,  zich opmaken voor een nieuwe Nederlandse titel op 15 juni in Kampen. Volgens de organisatoren zou het een bijzondere prestatie worden om in twee verschillende categorieën achter elkaar de titel binnen te slepen.
GV Delta Sport had in Zwolle nog meer succes met het E-jeugd trio Nina Giljam, Nine van der Veen en Liv van Heukelom met vierde plaats (22.060) wat voldoende was voor een NK-finale plaats. Het D-senioren trio Laura van Ginkel, Kyra Verschuure en Linne Timmerman mogen ook naar de finale. Zij eindigde op een vierde plaats met 22.06 punten dat was dezelfde waardering als de nummer drie uit Giethoorn. Bijde teams gaan door gaan naar de finale. Het acrotrio D+ senioren Kaleigh Schoute, Tessa Roggeband en Amy van Almenkerk kwam als tweede reserve in de halve finale en werd uiteindelijk knap 6e in het sterke deelnemersveld. Bij de balans oefening stonden ze lang als derde en na de tempo oefening zakte ze weg buiten het podium en finale plaats met uiteindelijke een mooie score van 45.920 punten.
 
 
 
 
 
 
Jack van Uffelen en Joas Hout zilveren medaille
op de Nederlandse kampioenschappen in Tilburg
met mixteam Turnpoint  Tilburg
Tilburg - Het mixteam turnen heren van GV Delta Sport en Turnpoint Tilburg hebben een zilveren medaille verdiend op de teamwedstrijd finale Nederlandse Kampioenschappen. Het team met Delta Sport turners Jack van Uffelen en Joas Hout en uit Tilburg Hylke Rouw, Benjamin Leijten en Sven van Beurden, in de pupil B 1e divisie, zorgde voor een voortreffelijke meerkamp met de onderdelen voltige, vloer, ringen, sprong brug en rekstok. Kampioen werd de turners uit Zwijndrecht (O&O) maar Delta Sport/Turn Point versloegen wel de sterke teams van Allianza Waalwijk en het team in Heerenveen. Naast de teamwedstrijd werd er ook gestreden voor de Open Tilburgse kampioenschap. Jack van Uffelen wist daar nog een extra gouden medaille te winnen op het onderdeel brug (15.50). Voor Dex Karman waren er twee medailles met zilver op de vloer en brons bij het turnonderdeel sprong in de categorie instap A divisie A. In dezelfde categorie kwam Thijmen de Jonge tot een mooie meerkamp maar wist net geen medailles te winnen.
 
 
 
 
 
 
Timo Beije kampioen op de brug- en rekoefening
Open Tilburgse toestelkampioenschap
-Zilver medaille op de voltige- en vloeroefening
Bij de Open Tilburgse toestelkampioenschap heeft GV Delta Sport turner Timo Beije vier medailles verdiend. In zijn tweede wedstrijd als Benjamin A won hij zowel de brug- als rekoefening in de sportaccommodatie t' Kwadraat in Tilburg. Met twee gouden medailles op de hoogste trede van het erepodium mocht deze jonge turner uit Zierikzee ook nog een zilveren medaille op de voltige en vloeroefening ontvangen. Vorige week maakte hij al zijn debuut in Zoetermeer met een knappe 8e plaats op de meerkamp. In Tilburg rekende hij al vroeg af met de stevige concurrentie op de brug met een score van 16.00 en een jury waardering op de rek van 16.50 pnt. De vloer miste hij op 0,05 pnt het goud maar met 16.10 was er de grote zilveren plak. Voltige, altijd een moeilijk onderdeel, kreeg Beije 15.20 (2e). Op de ringen was 13.85 pnt goed voor een 6e plaats en op sprong eindigde talentvolle turner als 5e (16.45 )
 
Bente Bestman bronzen medaille districtsfinale en
Seizoen kampioen ranglijst pupil 1 niveau 3
-Elin Boot wint sprong en mist net het erepodium
Bij de KNGU districtsfinale meerkamp (West Brabant/Zeeland) heeft GV Delta Sport turnster Bente Bestman de beste prestatie over het hele turnseizoen neergezet. In de ranglijst bij pupil 1 niveau 3 was zij de meest stabiele turnster en kreeg zij daar een gouden medaille voor. In Prinsenbeek kwam zij tijdens de finale meerkamp op een derde plaats met opnieuw stabiel oefeningen op sprong, brug, balk en vloer. Op brug werd zij 2e met 13.750 pnt en vloer kwam zij uit op 12.300 (2e) in Totaal verzamelde zij 47.100 punten. Haar clubgenoot Elin Boot in pupil 2 niveau 3 mist op en punt het erepodium met een vierde plaats. Boot turnde een geweldige meerkamp waarmee zij de beste sprongenserie neerzette met 14.125 pnt (1e) ook de brugoefening was een knap resultaat met 12.350 (2e) en balk oefening ing met 12.550 naar een 5e plaats. Op de vloeroefening liet Boot helaas op de uitgangswaarde een puntje liggen met 11.850 (7e). Trainster Marika Padmos: "Elin turnde zo mooi dat ze echt een medaille had verdien".
Bij de jeugd H werd Imke van Dijk knap zesde met 43.150 en een winnende sprong van 11.600 \91e). Leonie Vrolijk eindigde bij de junior G als 10 en zette een mooie brugoefening neer met 11.250 (2e). Isa Vogelzang (pupil 1 niv 5) werd 13e met ook een eerste plaats op sprong en Lauren Johanna Kloet eindigde bij de jeugd H als 14e. Er was voor Vera Flikweert een 17e plaats bij pupil 3 niveau 5. Evi van Almenkerk werd 21e (jeugd H).
 
 
 
 
 
Mooie momenten bij kind- en oudergym iedere woensdag en vrijdagmorgen
 
 
 
Opleiding KNGU in laatste fase
trainers niveau 2 in Laco Sportcentrum 
Op zaterdag 15 juni is de opleiding KNGU voor trainers niveau 2 in Laco Sportcentrum ten einde. Vanuit Delta Sport volgen vijf trainers deze opleiding: Miranda Meijers,  Alicia van Nieuwenhoven, Marjoled Boot, Rosanne Mol, Ivonne van Dam en Romany Hanse. Ook van andere clubs komen trainers voor deze opleiding.
Zaterdag 15 juni is het examendag. 
 
Open Zierikzeese turn kampioenschappen
organisatie van GV Delta Sport
Inschrijving start op 19 augustus om 19.00 uur
De eerste aankondiging is weer gemaakt van de vierde OZK op zaterdag 19 en zondag 20 oktober in de turnhal. Een toernooi met grote aantrekkingskracht van vele turnsters zal weer onderleiding van de OZK-commissie worden georganiseerd. Daphne Rotte neemt opnieuw de leiding en zal binnenkort bekent maken wanneer de inschrijving wordt geopend. Het is bekent dat het toernooi binnen enkele dagen is volgeboekt.
 
Foto's van de vorige editie zegt voldoende
 
Wil je ook Sponsor worden?
Al vanaf € 50 tot zoveel je er voor over heb is mogelijk. Iedere week in de nieuwsbrief, op onze website of en banner in de turnhal? Geef ons een berichtje op info@deltasportgym.nl en wij nemen contact met je op.
 
   
  
 
 
 
  
Sponsor voorselectie GV Delta Sport     
 
        
 
Acrowedstrijden voor de GV Delta Sport gymnasten

15 juni bondsfinale D/E ( D+) Kampen
21/22/23 juni DG The Finals C-niveau (D+) Ahoy R’dam                  
 
Voorlopig programma organisatie wedstrijden door GV Delta Sport seizoen 2024/2025
 
Zaterdag 21 en zondag 22 september clubkampioenschappen Delta Sport
Zaterdag 19 en zondag 20 oktober de 4e OZK in turnhal
Zaterdag 30 november en zondag 1 december districts plaatsingswedstrijden in Laco
Zaterdag 4 en zondag 5 januari 2025 8e OZAK in turnhal
Zaterdag of zondag 15/16 februari 2025 district Zuid herenturnwedstrijd in turnhal
Zaterdag 22 en zondag 23 maart 2025 district plaatsingswedstrijden in Laco
Zaterdag in juni/juli 2025 grote show alle groepen Delta Sport
 
 
  
 
 
 
 
www.knockonwood.nl
 
 
 
 
Agenda
zaterdag 15 juni 9.30-11.30 uur opleiding KNGU niveau 2 in Laco Sportcentrum met acht deelnemers DS
Zaterdag 15 juni bondsfinale acro D/E in Kampen
Woensdag 19 juni voorselectie uitje in De Zeeuwse Kust
Zaterdag 20 en Zondag 22 juni finales in Ahoy KNGU o.a acro D+/B/A
Vrijdag 28 juni BBQ acroselectie (nog onder voorbehoud)
Zaterdag 21 en zondag 22  september clubkampioenschappen Delta Sport
Zaterdag 19 en zondag 20 oktober OZK in turnhal Zierikzee
Zaterdag 19 oktober opleiding trainer-coach 3 KNGU in Laco Sportcentrum
Zaterdag 9 november opleiding trainer coach 3 KNGU in Laco Sportcentrum
Zaterdag 1 december en zondag 30 november districtswedstrijden turnen dames in Laco Sportcentrum Zierikzee
Zaterdag 7 december opleiding trainer-coach 3 KNGU in Laco Sportcentrum
zaterdag 4 januari en zondag 5 januari OZAK (Acrowedstrijd) in turnhal Laco Sportcentrum
 
   
 
     Hoofdsponsor GV Delta Sport                 Sponsor voorselectie GV Delta Sport  
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.