juni 2020  
 
Beste leden en geïnteresseerden van onze Ondernemersvereniging,
 
   
Van het Stadsfonds
Beste Hilversumse ondernemers, (maatschappelijke) organisaties en (sport)verenigingen,
Voorzichtig krijgen we wat meer ruimte, er kan en mag eindelijk iets meer. Maar in welke mate de zon schijnt voor ondernemend Hilversum is nog maar de vraag. Uit de enquête die we onlangs hebben gehouden kwam de behoefte naar voren om het gesprek aan te gaan, met elkaar. Het Stadsfonds pakt die uitdaging op.
 
Stadsfonds webinar dinsdag 30 juni 19.30 uur
We organiseren een webinar, met jullie, met ondernemend Hilversum. Om te leren van elkaars ervaringen, geïnspireerd te raken door oplossingen en te bespreken welke hordes er nog te nemen zijn. Te gast in de studio in het voormalige TROS gebouw is een aantal lokale ondernemers die vertellen over hun oplossingen. En daarna gaat ondernemer en presentator Frank du Mosch het gesprek met jou aan.
 
Laat je inspireren en doe mee
Je hoeft de deur er niet voor uit, het enige dat we vragen is om je aan te melden. Doe dat nu en mis de eerste webinar van het Stadsfonds niet. We sturen je binnenkort dan een mail met een linkje naar de webinar (Zoom).
Dinsdag 30 juni, 19.30u, Stadsfonds webinar, duur één uur.
 
 
 
Nieuwe leden 2020
* Dat vertel ik wel
* Bravo Schoonmaakdiensten
* De Gooische Pas
* Bosch AutoCrew Tielen
* ffwd-it
* Alba Concepts
* Hoveniersbedrijf het Gooi
* Gooi en Eembode
* Activ Finance B.V.
 
 
 
    
Reminder zomerborrel 8 juli.
8 juli zomerborrel bij van Haren Sport & Wellness. Opgeven voor dit evenement is verplicht!
Aanvang 17.00 uur einde 20.00 uur.
 
 
 
   
Doorstart Servé.
Wij ontvingen het heuglijke nieuws dat Servé er in is geslaagd een doorstart te realiseren. De OVHZW wenst de onderneming veel succes en een gelukkig gesternte.
 
 
 
Ondernemer laat zien wie je bent en wat je doet
We vragen alle ondernemers om zich beter zichtbaar te maken zodat de leden van onze vereniging precies weten wie de leden zijn en welke producten en/of diensten ze aanbieden. Hoe kunnen ze zonder deze informatie gebruik maken van elkaar. Ontwikkel je verenigingsnetwerk! 
Maak een aantrekkelijk document en wij plaatsen de inhoud in ons ledencentrum op onze website.
We zijn er immers voor en met elkaar!
 
 
  
Tenslotte 
Het bestuur wenst iedereen een mooie zomer toe en we zien elkaar weer graag bij het najaarsevement bij Bos Elektro (datum volgt) we nemen dan feestelijk afscheid van oud voorzitter René Hoven en verwelkomen wij onze nieuwe voorzitter Bas Brüll.
   
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
BewarenBewaren
BewarenBewaren