Hej,
 
Idag är det stick- & virkcafé, du och din stickning eller virkning är varmt välkomna att umgås och inspireras av likasinnade över en fika. Vi startar kl 17.30 och håller på till 19.30. Kaffe, the & smörgås kostar 30 kr. Ingen föränmälan behövs men kom i tid om du vill få plats :) Vi ses!
  
Välkommen på releasefest för ny stickbok!
Lördag 17 september firar vi att Johanna Wallin nu kommit ut med sin nya bok  
Sticka mera småvarmt - Yllepromenader bland trottoarkanter och skogsdungar
Klockan 12-14 kommer Johanna till butiken och signerar sin nya bok.

Lagom till höstkylan börjat presentera sig kommer en ny inspirerande stickbok. Boken innehåller mer än sextio fantasifulla småvarma plagg som benvärmare, mössor, halskragar, vantar, muddar etc. Projekten är inspirerade av miljöer från stranden, skogen, trädgården och staden. Här finns något för både nybörjaren och mer avancerade stickvänner. Passa på att skaffa dig ett eget, signerat exemplar!
  
 
Nytt härligt garn från Noro
Kama är en av höstens första garnnyheter. Det är ett mjukt och vackert garn i ull, silke, alpaca, angora och mohair i lite lugnare färgskiftningar än vad som brukar känneteckna Noros garner. Kama passar till stickor 5-6 mm och finns i fem fina färger.
 
 
Höstnytt i Fine Wool
Rheuma Fine Wool har snabbt blivit mycket uppskattat sedan det kom in i sortimentet i våras. Det är ett underbart mjukt garn som är mycket flexibelt och drygt, det kan stickas tätt och fint till små mjuka babyplagg men blir också vackert på lite grövre stickor till glesare tröjor eller skira spetssjalar. Nu har vi fått in härliga höstfärger och nya mönster i både stickat och virkat. Kika på inspirationsbilder nedan, eller bläddra i nya höstkollektionen som pdf .

       
 
Efterlängtad herrkollektion


Nu kommer äntligen en ny kollektion herrmönster och unisexplagg från Garnstudio Drops design. Till att börja med hittar du mönstren på webben men så småningom kommer även en tryckt katalog full med både klassiska plagg och trendigare nyheter som tröjor, mössor, scarves och sockor till killar och män i alla åldrar. Kolla in alla nya mönster här:
http://www.garnstudio.com/lang/se/drops_oppskrift_oversikt.php?fra=0&drops=135&lang=se
 

Sist men inte minst gratulerar vi vår samarbetspartner Hjälpstickan som nyligen nominerades till Aftonbladets och TV4:s projekt Svenska Hjältar. Det var välförtjänt beröm och uppmärksamhet tycker vi och Litet nystan önskar lycka till i fortsättningen. I butiken är vi redo att ta emot just ditt stickade eller virkade bidrag inför hösten och vintern. Känner du inte redan till Hjälpstickan så läs mer om deras fantastiska verksamhet här:
http://www.hjalpstickan.se/
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-15