YOGA WORKSHOPS
 
LESSENROOSTER OVER ONS
 
 
 
 
September
 
Lieve Yogi,
 
Yes! Het rooster voor volgende week (vanaf maandag 31/8) en de rest van september staat online! We zullen vanaf nu telkens per maand werken, in tegenstelling tot vroeger, per kwartaal. Mochten er aanpassingen nodig zijn, kunnen we iets sneller te werk gaan. 
 
Vriend Covid zorgt nog steeds voor wat uitdagingen voor YOC. Zowel voor ons als organisatie als voor elk van onze docenten. Probeer dit in gedachten te houden als je veranderingen ziet. Niets van de veranderingen die wij nu of komende maanden doorvoeren, zijn uit de lucht gegrepen of zomaar omdat we het willen. Wij menen al 10 jaar een standvastige organisatie te zijn met een zekere mate van continuïteit. Liefst hadden wij dit zo nog ettelijke jaren doorgezet, maar ja... 
 
In deze nieuwsbrief lees je over:
 • de werkwijze vanaf maandag 31 augustus
 • de regels
 • Ashtanga Mysore >>> NIEUWS!
 • Baby's, kleuters, kids, tieners, family
 • workshops najaar
 • het lessenrooster
 • nieuwe prijzen
 • Video Library
 • onze 2 software programma's: Eversports en CTRL+
 
Tot snel!
 
Dolly & Co
 
 
 
 
 
 WERKWIJZE
 
 
 
 
 
 
VANAF MAANDAG 31 AUGUSTUS BIEDEN WIJ TERUG EEN IETS
UITGEBREIDER LESSENROOSTER! 
 
VOLGENDE WERKWIJZE BLIJFT VAN KRACHT:
 
 • JE RESERVEERT ONLINE JE PLAATS IN DE LES VIA ONS LESSENROOSTER. 
 • JE BETAALT TER PLAATSE MET JE BEURTENKAART (OF KOOPT EEN NIEUWE) 
 • OM OVERMATIG RESERVEREN TE VOORKOMEN, HANTEREN WE EEN  RESERVERINGSKOST VAN € 1,- OF € 0,75 MET EEN 10X RESERVERINGSKAART.
 • KUN JE NIET KOMEN? DAN KUN JE VIA 'MIJN BOEKINGEN' IN JE EIGEN ACCOUNT TOT 2 UUR OP VOORHAND KOSTELOOS ANNULEREN. MET HET TEGOED KUN JE EEN ANDERE LES RESERVEREN. 
 • KUN JE NIET OP TIJD ANNULEREN? DOE HET ALSNOG VIA 'MIJN BOEKINGEN' IN JE EIGEN ACCOUNT! ZO GEEF JE DE PLAATS VRIJ IN HET SYSTEEM EN KAN EEN ANDERE YOGI NAAR DE LES KOMEN. JE BENT DE RESERVERINGSKOST HELAAS KWIJT. 
 • JE DIENT AL JE RESERVERINGEN ZELF TE BEHEREN IN JE ONLINE ACCOUNT BIJ 'MIJN BOEKINGEN'. GELIEVE HIER GEEN BERICHTEN OVER TE STUREN!
 • INDIEN WE ZIEN DAT JE VEEL RESERVEERT, MAAR NIET KOMT (NO SHOW), MOETEN WE JE UITSLUITEN VAN DE MOGELIJKHEID TOT RESERVEREN.
 • PROEFLESSERS ZIJN WELKOM VOOR EEN EERSTE KENNISMAKING BIJ ONS! MAAK VIA ONS LESSENROOSTER EEN ACCOUNT AAN EN SELECTEER 'PROEFLES' BIJ JE RESERVERING. JE KUNT DIT ÉÉNMALIG DOEN EN JE BETAALT ONLINE 10 EURO. 
 • JE BENT VAN HARTE WELKOM OM ZONDER VOORAF TE RESERVEREN NAAR DE LES TE KOMEN! KIJK ALTIJD EERST EVEN ONLINE OF ER NOG PLAATSEN VRIJ ZIJN (OF DAT DE LES NIET ONVERHOOPT GEANNULEERD IS) EN KOM GEWOON AF! GEEF JE NAAM, TELEFOONNUMMER OF EMAIL ADRES DOOR AAN DE DOCENT TER PLAATSE. 
 
 
 
 
 
 
 
 
DE REGELS
 
 
 
 
 
 
 • BEN JE ZIEK? BLIJF THUIS!
 • IS IEMAND IN JE DIRECT OMGEVING ZIEK? BLIJF THUIS!
 • BEN JE BANG OM ZIEK TE WORDEN? BLIJF THUIS! (DOE ONZE LESSEN ONLINE)
 • KLEED JE, INDIEN MOGELIJK, THUIS OM
 • KOM NIET TE VROEG, WACHT TEN MINSTE TOT DE MENSEN VAN DE VORIGE LES BUITEN ZIJN
 • GEBRUIK INDIEN MOGELIJK JE EIGEN YOGAMAT. WE VERKOPEN HANDIGE, DUNNE 'TRAVEL MATS' OM OVER ONZE STUDIOMATTEN HEEN TE LEGGEN (€15, )
 • MAXIMAAL 18 DEELNEMERS PER LES OP ZUID
 • MAXIMAAL 19 DEELNEMERS PER LES OP NOORD (MAXIMAAL 17 DEELNEMERS IN DE LESSEN IYENGAR YOGA)
 • MEER DAN 1,5 METER TUSSEN DE MIDDENLIJN VAN DE MATTEN
 • WE HOUDEN 45 MINUTEN TUSSEN TWEE LESSEN OM DE RUIMTE TE VERLUCHTEN EN MEER TIJD TE HEBBEN VOOR DE 'WISSEL'
 • DRAAG EEN MONDMASKER BIJ BINNENKOMST ÉN BIJ VERPLAATSINGEN IN DE RUIMTE, OOK WIJ DRAGEN EEN MONDMASKER ACHTER DE BALIE EN BIJ VERPLAATSINGEN. OP ONZE MAT DOEN WE ALLEMAAL ONS MONDMASKER AF. 
 
 
 
 
 
ASHTANGA MYSORE NIEUWS!
 
 
 
 
 
 
PER 1 SEPTEMBER 2020 ZAL SOPHIE HET ASHTANGA MYSORE PROGRAMMA ZELFSTANDIG UITBATEN ONDER DE NAAM 'ASHTANGA MYSORE GENT'.
 
(SOPHIE BLIJFT WÉL GEWOON DE WEKELIJKSE ASHTANGA YOGA
LESSEN BIJ YOC GEVEN. JE ZULT HAAR DUS EVENVEEL ZIEN ALS ALTIJD!)
 
 UITERAARD BLIJFT IEDEREEN WELKOM IN ONZE ZAAL OP DOK NOORD EN VERANDERT ER VERDER EIGENLIJK NIETS VOOR JULLIE, MYSORIANS. 
 
DE RESERVERINGEN PER PRACTICE WEEK BLIJVEN MOMENTEEL NOG
VAN KRACHT VIA DE WEBSITE VAN YOGA ON CALL. 
 
JE SCHRIJFT JE (GRATIS) IN PER PRACTICE WEEK VOOR
DE EARLY SHIFT OF LATE SHIFT. ER ZIJN 19 PLAATSEN PER SHIFT.
JE HOEFT NIET TE LATEN WETEN WELKE DAGEN JE PRECIES KOMT.
VOOR DE ZONDAG LED CLASS SCHRIJF JE APART IN. 
 
 • EARLY: VANAF 06.00 UUR (ENKEL VOOR GEVORDERDEN, SOPHIE START BEGELEIDING OM 06.30 UUR)
 • LATE: VANAF 07.15 UUR (VOOR IEDEREEN)
(Indien je twijfelt over je tijdstip kun je mailen Sophie via mysoredok@gmail.com)
 
STIPT OM 08.30 UUR IS IEDEREEN KLAAR MET ZIJN/HAAR PRACTICE
(OOK MET SAVASANA).                       
 
JE BETAALT TER PLAATSE MET:
 • JE HUIDIGE 'PRACTICE MONTH' (AANGEKOCHT IN AUGUSTUS)
 • JE NOG GELDIGE JAARKAART
 • JE ONLANGS AANGEKOCHTE 50-BEURTENKAART 'MYSORE' 
 • OF DE KAART DIE JE KREEG IN RUIL VOOR JE MAAND, 3MAAND, JAARKAART
 
MEERBEURTENKAARTEN (5-10-20) VAN YOGA ON CALL ZIJN PER 1 SEPTEMBER
2020 NIET MEER GELDIG VOOR HET MYSORE PROGRAMMA! 
 
VOOR EEN OVERZICHT VAN DE PRIJZEN GA JE NAAR:
 
 
 
WIL JE BEGINNEN MET ASHTANGA MYSORE?
DAT KAN!
 
 
 
 
 
 
BABY'S - KLEUTERS - KIDS - TIENERS - FAMILY
 
 
 
 
 
 
ZOLANG DE ROOM (ONZE KLEINE ZAAL BIJ YOC ZUID) GESLOTEN BLIJFT,
KUNNEN WE DE WEKELIJKSE LESSEN KIDS YOGA VOOR KINDEREN
TUSSEN 6 EN 12 HELAAS NIET LATEN DOORGAAN.
 
MAAR!
IN DE MAAND OKTOBER IS HET WOBBELYOGAMAAND EN ORGANISEREN WE
OP VIER ZATERDAGEN VAN 16.00-17.00 UUR EEN WOBBELSESSIE VOOR KIDS TUSSEN 5 EN 9 JAAR. KINDEREN DIE NOG EEN 'KIDS 10-BEURTENKAART' HEBBEN, ZIJN WELKOM OM DEZE LESSEN TE VOLGEN! JE HOEFT ENKEL EVEN VOORAF JE PLAATS TE RESERVEREN VIA ONS ONLINE LESSENROOSTER. GEEN BEURTENKAART?
GEEN PROBLEEM, JE BETAALT GEWOON 10 EURO TER PLAATSE. 
 
OKTOBER 2020 = WOBBELYOGAMAAND!
>>> SCROLL NAAR DE ZATERDAGEN IN OKTOBER
 
VERDER ORGANISEREN WE TERUG REEKSEN MAMA & BABY YOGA, 
KLEUTER YOGA EN TIENER YOGA.
 
OP ZATERDAG 26 SEPTEMBER KUNNEN PAPA'S EN/OF MAMA'S EN HUN KINDJE TUSSEN 3 EN 5 JAAR OF KUN KIND TUSSEN 6 EN 12 JAAR EEN LES
FAMILIE ACRO YOGA KOMEN VOLGEN. 
 
HIERONDER ALLES NOG EENS OP EEN RIJ!
 
 
 
 
 
 
Reeks Mama & Baby Yoga > ook online!
start vrijdag 25 september
Yoga voor mama’s en hun (pasgeboren) baby’s! Even een moment tijd voor jezelf, sámen met je kindje. Mama & Baby Yoga helpt je af te stemmen op de noden van je kind en bevordert op natuurlijke wijze een sterke band met je baby. Deze lessen worden gegeven in reeksen van 5 lessen bij YOC Zuid. Gelijktijdig bieden we de lessen ook aan via livestream! Je kunt er dus voor kiezen om samen met je babytje vanuit het comfort van je eigen huis mee te doen.
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
Tiener Yoga
start donderdag 24 september om 16.45 uur
Yoga voor tieners van 12-16 jaar! Als tiener maak je op relatief korte tijd veel veranderingen door op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als sociaal vlak. Dit is niet altijd even gemakkelijk! Yoga en meditatie helpen bij het omgaan met deze veranderingen. Je krijgt meer voeling met je lichaam en worden je bewust van je ademhaling, de sleutel tot ontspanning. Je leert te vertrouwen op jezelf en hierdoor om te gaan met moeilijke, onzekere situaties. Deze lessen worden gegeven in reeksen van 5 lessen. We hebben 18 plaatsen, afstandsmaatregelen in acht genomen!
 
 
LEES MEER
 
 
 
 
 
Kleuter Yoga
start vrijdag 25 septeber om 16.15 uur
In de lessen kleuteryoga gaan we op een speelse manier op weg met yoga. Elke les wordt gebracht met veel fantasie en in de vorm van een verhaal. We maken ons klaar en vertrekken samen op avontuur! Wie weet wat we allemaal tegenkomen? Dan komen we samen tot rust en delen we wat we hebben meegemaakt. We krijgen vertrouwen in ons lichaam en leren ook met emoties omgaan. Samen sterker, in ons hoofd, in ons hart en in ons hele lijf. Kom je mee op ons yoga avontuur?
We hebben plaats voor 12 kleuters!
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
Familie Acro Yoga
zaterdag 26 september, sessie 3-5 jr en 6-12 jr
Familie Acro Yoga is een unieke combinatie van yoga, acrobatisch ‘vliegen’, massage en spelletjes. Familie Acro Yoga creëert verbinding aan de hand van beweging, speelsheid en vreugde. Hiermee hopen we zelfvertrouwen en vertrouwen in elkaar op te bouwen en communicatie technieken aan te leren die iedereen kan toepassen binnen en buiten de lessen. Dit is de sessie van 28 maart die vanwege COVID-19 verschoven is naar 26 september 2020. Was je reeds ingeschreven? Dan hoef je verder niets te doen, jullie zijn welkom op zaterdag 26 september! We hebben plaats voor 9 koppels per sessie. 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
OKTOBER WOBBELYOGAMAAND
zaterdag 10, 17, 24 én 31 oktober van 16-17 uur
Wobbelyoga is kinderyoga voor kinderen tussen 5 en 9 jaar waarbij gebruik wordt gemaakt van het 'Wobbel balance board', een houten boogvorm met ontelbare mogelijkheden, een Waldorfklassieker. Hiermee gaat er een hele nieuwe wereld aan oefeningen en mooie verhalen open. Door de bewegingen van de Wobbel worden de yogahoudingen uitdagender en de avonturen die we meemaken nog leuker. Oktober 2020 = Wobbelyogamaand! Op vier zaterdagen in oktober kunnen kids tussen 5 en 9 jaar van 16.00-17.00 uur lesje Wobbel Yoga komen volgen! Gewoon online een plaats reserveren via ons lessenrooster en ter plaatse met je (oude) Kids 10-beurtenkaart of voor een losse les betalen!
 
 
LEES MEER
 
 
 
 
WORKSHOPS NAJAAR
 
 
 
 
 
 
Dagworkshop Hormoonyoga  > EXTRA DATUM!
zondag 18 oktober van 09.30-17.30 uur
Ook vaak zin om een vakbondsactie tegen je hormonen te starten? Last van vermoeidheid, onregelmatige cyclus, plotse gewichtstoename, PMS, burn-out? Nee, je bent niet gek. Je hormonen zijn uit balans. En wanneer dat zo is, voel je je niet lekker. Hormoonyoga, ontwikkeld door Dinah Rodrigues, stimuleert de hormoonklieren waardoor de hormoonbalans in je lichaam wordt hersteld en je hormoonproductie op peil wordt gehouden. 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
 
Workshop 'Free your Hips' met Alexander
zondag 4 oktober 2020 van 14.00-16.00 uur
In deze workshop van 2,5 uur gaan we aan de slag met yogahoudingen om de heupen te openen en werken we vanuit verschillende hoeken rondom het bekken. Ook en leren we de essentiële acties van de lotushouding (Padmasana) te begrijpen. Misschien zal deze houding je tijdens deze workshop voor de allereerste keer lukken en indien niet, dan weet je in ieder geval de weg er naar toe! Dit is de workshop van 19 april die vanwege COVID-19 verschoven is naar 4 oktober 2020. Was je reeds ingeschreven? Dan hoef je verder niets te doen, je bent welkom op zondag 4 oktober! We hebben plaats voor 18 deelnemers, je kunt nog inschrijven!
 
LEES MEER
 
 
 
 
 
 
The Path to Handstand for beginners with Christina
zondag 11 oktober van 10.30-13.30 uur
This workshop will smoothly introduce you to the world of inverting, safely and progressively . We will revisit the classics (headstand/forearm stand) and use them as tools to study good foundation and understanding of the inverted body. Using the above as common ground we will lastly build our way up to handstand, paying attention on efficient alignment and technique to render the upside down experience effortless. This is the workshop from April 26th that was postponed till October 11th due to COVID-19. If you were registered already, you don't have to do anything, you are welcome to join us on Sunday October 11th! You can still register for this workshop, we have space for 19 participants!  
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
 
The Path to Handstand for intermediate students with Christina
zondag 11 oktober van 14.30-17.30 uur
This workshop is ideal for those of you who want to take their inversion practice to the next level. We will explore more advanced handstand variations against the wall and in space, ways of finding balance as well as different entries to handstand. Emphasis will be drawn on efficient alignment and technique, safety and clear communication.This is the workshop from April 26th that was postponed till October 11th due to COVID-19. If you were registered already, you don't have to do anything, you are welcome to join us on Sunday October 11th! You can still register for this workshop, we have space for 19 participants!  
 
LEES MEER
 
 
 
 
 
 
A Celebration Day for Girls
zaterdag 14 en zondag 15 november (moeders en dochters samen en apart)
Een Celebration Day for Girls is een workshop voor meisjes van 10-12 jaar en hun moeder of verzorgster. De workshop heeft als doel de schaamte weg te nemen over de lichamelijke veranderingen tijdens de puberteit, en met name over het thema menstruatie. De emotionele band tussen moeder en dochter wordt tijdens deze dag versterkt. Het is een dag vol leuke activiteiten, levendige gesprekken, vrouwen verhalen en een klein feestje om de magische drempel van puberteit en menarche te vieren. Zowel meisjes die hun maandstonden nog moeten krijgen als meisjes die het al hebben, zijn van harte welkom
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
 
 
Iyengar 2-5 daagse met Eva Kamala
zondag 4 oktober 2020 van 14.00-16.00 uur
Dompel jezelf twee of vijf dagen lang onder in een bad van Iyengar Yoga met Eva Kamala Rodenburg! Deze dagen vinden plaats bij La Ferme du Bois-le-Comte. Dit is een honderd jaar oude, aan de rand van de forêt d’Orval, gelegen karakteristieke hoeve. We bekijken momenteel hoeveel deelnemers we mogen toelaten n.a.v. COVID-19!
 
LEES MEER
 
 
 
 
 HET LESSENROOSTER
 
 
 
 
 
 
VANAF VOLGENDE WEEK TERUG EEN UITGEBREIDER LESSENROOSTER!
 
WAT VERANDERT ER?
 • MATHIEU IS VOOR ONBEPAALDE TIJD VERTROKKEN MET DE CAMPER...            INEZ EN ILSE NEMEN ZIJN LESUREN OVER! SAFE TRAVELS MATHIEU & HANNE!
 • OOK THIP NEEMT EVEN RUST VAN HET LESGEVEN
 • DOLLY GEEFT LES OP WOENSDAGAVOND (VERVANGING VOOR GIEL) ÉN OP DONDERDAGOCHTEND
 • LYZA GEEFT EEN NIEUWE LES VINYASA & YIN YOGA OP DINSDAGOCHTEND ÉN EEN NIEUWE LES YOGA NIDRA OP WOENSDAG OVER DE MIDDAG > BEIDE LESSEN ZIJN OOK TE VOLGEN VIA LIVESTREAM! ONTDEK DE KRACHT VAN EEN SESSIE YOGA NIDRA OVERDAG, ALS BREAK. GA DE NAMIDDAG IN MET HERNIEUWDE ENERGIE!
 • MICHÈLE GEEFT TERUG HAAR LESJE YIN YOGA OP DINSDAG OM 12.15 UUR EN GAAT EEN LES YOGATHERAPIE GEVEN OP ZATERDAGOCHTEND. LET OP: DE RELAX & RENEW OP ZONDAGOCHTEND ZAL VANAF NU PLAATSVINDEN BIJ YOC NOORD EN WEL VAN 10.30-12.00 UUR!
 • DE ASUDRA YOGA VAN JOHAN OP VRIJDAG GAAT EEN HALF UURTJE VROEGER DOOR, DUS VAN 09.00-10.00 UUR. ZO CREËREN WE TERUG RUIMTE VOOR DE MAMA & BABY YOGA. BABY'S BLIJVEN NU EENMAAL GEBOREN WORDEN, OOK IN TIJDEN VAN CORONA.
 
 
RESERVEER JE PLAATS ONLINE OF KIJK OF ER NOG VRIJE PLAATSEN
ZIJN EN KOM GEWOON NAAR DE STUDIO!
(FIRST COME, FIRST SERVE BIJ DE VRIJE PLAATSEN)
 
 
 
 
 
 
 NIEUWE PRIJZEN
 
 
 
 
 
 
EEN PRIJSVERANDERING STOND AL LANGER GEPLAND VOOR SEPTEMBER 2020,  MAAR WE VINDEN HET ECHTER HEEL JAMMER DAT DIT NU SAMENVALT MET DE RESERVERINGSKOST DIE WE DOOR DE GETROFFEN CORONAMAATREGELEN    HEBBEN MOETEN INVOEREN. WE BESEFFEN DAT DIT NIET VOOR IEDEREEN EVEN GEMAKKELIJK IS OM OP TE BRENGEN. 
 
DE LAATSTE AANPASSING VAN PRIJZEN STAMT UIT 2016, BIJ DE OPENING VAN YOC NOORD. CORONA STELT ZAKEN SCHERP EN HEEFT ERVOOR GEZORD DAT WE DE LAATSTE MAANDEN VEEL GEREKEND HEBBEN, MAAR OOK VEEL ONDERZOEK  HEBBEN GEDAAN NAAR DE 'YOGAMARKT' IN BELGIË.
 
TELKENS WEER MOESTEN WE CONCLUDEREN DAT WE BIJ YOC EEN HEEL RUIM AANBOD HEBBEN, GEGEVEN DOOR GEDIPLOMEERDE EN VOORAL ZEER ERVAREN DOCENTEN (DE MEESTEN GEVEN AL 10 JAAR LES BIJ ONS, WE HEBBEN DUS EEN  HEEL FIJN EN STANDVASTIG TEAM!) 
 
... MAAR DAT ONZE PRIJZEN BIJ DE LAAGSTE VAN HET LAND ZIJN EN
DE GEDLIGHEID VAN BEURTENKAARTEN BIJ DE LANGSTE ...
 
DIT HEEFT NOOIT VOOR PROBLEMEN GEZORGD TOT CORONA INTREDE
DEED EN HET LAND OP SLOT GING...EN MOMENTEEL (VOOR ONZE EN VELE
ANDERE SECTOREN MET ONS) NOG MAAR VOOR DE HELFT OPEN IS. 
 
MAANDAG 31 AUGUSTUS 2020 OM 09.00 UUR ZULLEN WE DE
PRIJZEN OP DE WEBSITE / WEBWINKEL / IN STUDIO AANPASSEN 
NAAR VOLGENDE:
 
5-BEURTENKAART: €70 / €60* (6 maanden geldig)
10-BEURTENKAART: €120 / €110* (1 jaar geldig)
20-BEURTENKAART: €200 / €190* (1 jaar geldig)
 
* prijs voor studenten < 26 jr, met een geldige studentenkaart
 
WE BIEDEN MOMENTEEL GEEN ABONNEMENTEN VOOR
ONBEPERKTE DEELNAME AAN. OOK DE 50-BEURTENKAART
ZETTEN WE EVEN 'ON HOLD' TOT DE ONZEKERHEDEN MET BETREKKING                    TOT CORONA EN HET BELEID HIEROMTRENT, VERDWENEN ZIJN.
 
 
 
 
 
 VIDEO LIBRARY
 
 
 
 
 
 
VELEN VAN JULLIE HEBBEN GELUKKIG AL DE WEG NAAR DE VIDEO LIBRARY GEVONDEN! VOOR WIE NIET: HIERONDER WIJZEN WE JE DE WEG.
DE HUIDIGE VIDEO'S ZIJN BESCHIKBAAR TOT EN MET 31 AUGUSTUS. 
 
VANAF NU ZAL DE  LIBRARY TELKENS AANGEVULD WORDEN MET OPNAMES VAN DE NIEUWE LIVESTREAMS. DEZE LESSEN KUN JE DAN VOOR 6 EURO PER STUK AANKOPEN EN TWEE WEKEN LANG ZO VEEL BEOEFENEN ALS JE WIL.
 
WE WILLEN DE VIDEO'S ZO SNEL MOGELIJK BESCHIKBAAR MAKEN NA
AFLOOP VAN DE LIVE LES. MOMENTEEL LUKT HET ONS
NOG NIET BINNEN DE WEEK! 😳
 
VOOR TOEGANG TOT DE VIDEO LIBRARY GA JE NAAR ONS LESSENROOSTER: WWW.YOGA-ON-CALL.BE/LESSENROOSTER
 
OP JE DESKTOP COMPUTER / LAPTOP ZIET
HET ER ALS VOLGT UIT:
 
 
 
OP JE SMARTPHONE / TABLET ZIET
HET ER ZO UIT:
 
 
 
 
 
 
 
 SOFTWARE
 
 
 
 
 
 
NOG EENS VOOR DE DUIDELIJKHEID:
 
WE WERKEN MET TWEE SOFTWARE PROGRAMMA’S:
 
 • EVERSPORTS VOOR DE RESERVERVERING VAN LESSEN OP LOCATIE EN HET VOLGEN VAN ONZE LIVESTREAMS / ONLINE LESSEN ÉN VOOR HET AANKOPEN VAN LESSEN UIT ONZE NIEUWE VIDEO LIBRARY. JE KOMT DIRECT IN EVERSPORTS ALS JE IN ONS LESSENROOSTER OP EEN LES KLIKT OF OP EEN VIDEO IN DE LIBRARY. MAAK EEN NIEUWE ACCOUNT AAN ALS HET DE EERSTE KEER IS DAT JE RESERVEERT! 
 
 
 • CTRL+ VOOR HET AANSCHAFFEN VAN BEURTENKAARTEN EN HET INSCHRIJVEN VOOR WORKSHOPS. JE KOMT HIER VIA DE WORKSHOPPAGINA EN HET PRIJZENOVERZICHT VAN ONZE WEBSITE. DIT IS DE SOFTWARE DIE WE AL  SINDS JAAR EN DAG GEBRUIKEN. JE HEBT WELLICHT AL EEN ACCOUNT! 
 
 
 
JE NEEMT BEST DEZELFDE LOGIN-GEGEVENS
VOOR BEIDE ACCOUNTS!
 
 
 
 
 
ONLINE LES - LIVESTREAM
 
 
 
 
 
 
LUKT HET JE NIET OM TOT BIJ ONS TE GERAKEN?
GEEN ZIN OM DOOR DE REGEN OP DE FIETS TE SPRINGEN?
LIGGEN DE KINDEREN IN BED?
BEN JE AAN HET TELEWERKEN?
WIL / KUN JE GEEN ENKEL COVID RISICO NEMEN?
 
DOE ONLINE MET ONS MEE!
JE VERTROUWDE DOCENTEN, JE VERTROUWDE LESSEN, JE VERTROUWDE OMGEVING, VOOR EEN BETERE PRIJS... WAT WIL EEN MENS NOG MEER?
 
ONZE ONLINE LESSEN / LIVESTREAMS HERKEN JE AAN DIT 
COMPUTERSYMBOOLTJE IN HET ROOSTER.
 
 
ONLINE YOGALESSEN:
LESSEN DIE SPECIFIEK INGERICHT WORDEN VOOR ONS ONLINE PUBLIEK.
DE DOCENT GEEFT LES VANUIT ZIJN/HAAR EIGEN YOGARUIMTE THUIS.
DEZE LESSEN ZIJN INTERACTIEF. ER IS VÓÓR, TIJDENS EN NÁ DE LES
RUIMTE VOOR INTERACTIE MET DE DOCENT. 
EEN ONLINE YOGALES KOST 10 EURO.
 
 
LIVESTREAMS:
DIT ZIJN GROEPSLESSEN DIE IN DE HALL VAN YOC ZUID DOORGAAN EN
DIE MIDDELS EEN VASTE CAMERA, ACHTERAAN IN DE ZAAL, GESTREAMD
WORDEN. STREAMEN IS HET IN 'REAL-TIME' UITZENDEN VAN BEELDMATERIAAL.
IN TEGENSTELLING TOT BIJ DE ONLINE YOGALESSEN, IS ER WEINIG OF GEEN INTERACTIE MET DE DOCENT.
EEN LIVESTREAM KOST 8 EURO. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VEEL VAN ONZE (LAST MINUTE) COMMUNICATIE GEBEURT
VIA ONZE BESLOTEN YOGA ON CALL GROEP OP FACEBOOK.
WORD DUS ZEKER LID!
KLIK OP HET LOGO. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
Copyright © 2020 - Yoga on Call - Yoga Promotions VZW
Oudescheldestraat 16, 9000 Gent
Ond.nr: 0844.046.785 - RPR Gent, afdeling Gent
 
Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Schrijf je dan hieronder uit!