Click here to view this email in your browser 
Hej,
 
 
Sportlovet är här och i alla fall den inledande helgen bjöd ju på vinterväder i sin vackraste form med värmande sol och gnistrande snö. Snöstjärnor är inspirationen till min virkade krage med matchande vantar, som det nu finns beskrivning till. Garnet är ett av mina favoriter, det supermjuka och varma Puno från Gepard garn. Till kragen och vantarna behöver du 3 nystan. Ett snabbt och lättvirkat projekt som du hinner klart med, och njuta av, innan vintern är slut för den här gången :)
 
Halskragen har fin passform och passar under kappan eller jackan. Min kommer garanterat till användning på den kommande skidsemestern :)
 
Missa inte slutspurten på sockrean - 3 dagar kvar!
I ytterligare tre dagar kan du fynda Drops Fabel och Drops Delight till 25% rabatt. Vi har fyllt hyllorna med massor av färger så du hittar säkert både gamla och nya favoriter. Både Fabel och Delight passar till mycket mer än bara strumpor och sockar, nedan är några av mina favoriter ur Drops stora mönsterdatabas:
(klicka på texten under varje bild för att komma direkt till beskrivningen)
 
      beskrivning          beskrivning            beskrivning            beskrivning
    beskrivning             beskrivning            beskrivning           beskrivning
  
Observera att du inte har någon bytesrätt på REA-varor eller kampanjvaror.
 
Knit Pro's kablar i ny svart kostym
Förut såldes de bara i kiten med de färgade stickorna Dreamz eller de fyrkantiga Cubics, men nu finns även KnitPros svarta kablar i vårt ordinarie sortiment. Du kan köpa dem en och en och tillsammans med ändspetsarna får du en rundsticka på 60 eller 80 cm. Priset är 29kr/st dvs samma som för de vanliga lila kablarna, bara lite snyggare :)
Virknålar i plast från Knit Pro
Läckert rosa är virknålarna i plast från KnitPro, finns nu i storlek 7 mm till 12 mm och kostar från 29 kr.
Vinnare av presentkort!
Sist men inte minst säger vi grattis till Monica och Hedvig som gick kurs hos oss i höstas och svarade på vår utvärdering efter kursen. De hade turen på sin sida och blev de två vinnarna av presentkort på 150 kr vardera. Tack för era synpunkter! 
 
Har du någon särskild teknik du vill lära dig eller drömkurs du vill gå? Hör av dig och tipsa oss, så kanske din önskan kommer med i kursprogrammet framöver!
  
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
 
Öppettider:
måndag-fredag kl 11-18
lördagar kl 11-15
söndagar stängt
 
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner