Hej,
 
Vi ökar tempot på rean - dags för slutspurt med 30-50% rabatt på kvalitetsgarner i naturmaterial. Vad sägs om Lucca & Lucca Fino merinoull för 77 kr (ord. 110 kr), Mohair Fiori för 90 kr (ord. 180 kr), Evilla Artistic 60 kr/hg (ord. 85 kr/hg) eller Drops Classic Alpaca för 22 kr (ord. 44 kr). Se hela listan över reagarner och priser här:
http://litetnystan.se/pdf/REA_mars2011.pdf
 
Nu släpper vi platser till två nya kurser, passa på att boka din plats - varje kurs har plats för 10 deltagare!
  
Lär dig nålbindning * Tisdag 29 mars kl 18.30-21.00
Nålbindning är en mycket gammal textil teknik som främst används för att skapa mindre plagg som blir varma och slitstarka. Passa på att lära dig en spännande textil teknik och hjälp till att föra vidare en urgammal hantverkstradition! På den här kursen får du lära dig den grundläggande tekniken och du hinner börja på ett mindre projekt, t. ex ett par muddar, vantar eller en mössa. Kursledare är Gudrun Ohlsson. Läs mer om kursen och hur du anmäler dig här:
http://litetnystan.se/pdf/kurser/nalbindning_110329.pdf
  
Sticka flerfärgspatent * Torsdag 14 april kl 18.30-21.00
Patentstickningen är tillbaka - en teknik som ger ett vändbart, ribbstickat utseende som är mycket elastiskt och fylligt. På den här kursen får du lära dig grunderna i patentstickning. Du börjar med att sticka runt med två olika färger, det ger en fin mönstereffekt, och är faktiskt lättare än att sticka fram och tillbaka med bara en färg. Kursledare är Maria Gustafsson.
Läs mer om kursen och hur du anmäler dig här:
http://litetnystan.se/pdf/kurser/flerfargspatent_110414.pdf 
 
Och för dig som längtar efter att sätta igång med projekt inför den stundande våren kan jag berätta att vi nu fått påfyllning i hyllan med fler färger i det vackra lingarnet Kalinka.
 
Njut av vårsolen!
 
hälsar
Karin
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial
S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60 info@litetnystan.se
www.litetnystan.se