NIEUWSBRIEF OLDTIMERCLUB LEUSDEN
 
 
Beste Oldtimer Club Leusden lid,
 
Na de eerste koffie-klets ochtend van de Oldtimer Club Leusden op 23 maart bij Imparts in Ede volgde op 22 juni de volgende koffie-klets ochtend. Dit keer meer in de buurt, Achterveld.
Medelid Hans Meeuwissen had zijn deuren geopend van zijn privé Peugeot Museum.
Vele leden kwamen een kijkje nemen bij Hans. Zijn liefde voor het Franse merk is hem al sinds zijn jeugd mee gegeven. Samen met zijn vader reed hij in een Peugeot 203 Familiale klanten af om orders binnen te halen en de producten weer af te leveren. Dat model is in zijn Peugeot verzameling wel de meest belangrijke. Daarnaast is hij ook heel trots op zijn Peugeot 504 Coupe en sedan.  Verder behoren een Peugeot 305, een Peugeot 205 Cabrio, een Peugeot 309 tot zijn verzameling. Met de laatste rijdt hij dagelijks rond.
Om de collectie voor ons, als bezoekende OCL leden, wat aan te vullen, had Hans de hulp ingeroepen van een mede Peugeot verzamelaar, “Jean Peugeot”. Deze “Jean” had een prachtige 403 Cabriolet en een 304 Cabriolet ingebracht.  Dat dezelfde “Jean” ook van Renaults houdt bleek wel uit de praktisch nieuwe Renault 9, die hij bij Hans in de hal had neer gezet. Alsof de auto gisteren uit de showroom was gekomen. Zo mooi.
Naast al zijn Peugeot’s houdt Hans er ook een leuke verzameling historische gebruiksvoorwerpen op na. Klokken, kinderwagens, meubels en automobilia.
Kortom, een heerlijke ochtend met koffie en oldtimer-gepraat tussen klassieke Peugeots in een passende omgeving.
 
P.S.
Mocht u de Zomerrit willen rijden is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt via onze website.
Dat kan via deze link.
 
Met ‘oldtimer’ groeten,
Oldtimer Club Leusden
 
Hans Albers
Willem Posthumus Meyjes
Hans Zuidema
 
E: info@oldtimerclubleusden
M: 06-41942907
 
Nieuwsbrief Koptitel Hier...
 
Nog een Koptitel Hier...