Nieuwsbrief
Facebook icon Vind ik leuk
Miss Coast Belgium

Beste lezer,

In de maand juni stonden er 2 activiteiten op het programma met onze huidige top 3, maar ook met vorige laureates en finalistes. Je leest er meer over in deze nieuwsbrief.

Veel leesgenot,

Charline Declercq
Voorzitster VZW Miss Coast Belgium


MODESHOW BRUGGE

Op zaterdag 3 juni waren onze huidige Miss Tailina en eredame Angel, samen met ex-finalistes en laureates te gast in Decathlon Brugge voor een modehappening.

decathlon decathlon decathlon decathlon decathlon decathlon

MODESHOW DE HAAN

Op zaterdag 11 juni ging het evenement ‘De Haan trakteert’ door.  Voor de winkel van onze hoofdsponsor Boetiek Guapa werd een modeshow gelopen. De deelnemende winkels waren het nieuwe label Nina &Milan (kinderpyama’s),  boetiek Due, kindermode Guapi, kinderschoenen De Gelaarsde Haan, schoenen Arcade, Optiek Dewilde, damesboetiek Brizo en uiteraard de kledij van boetiek Guapa.

finale finale finale finale finale


TAILINA AANWEZIG OP EVENEMENT MOVEKORTIJK

Op 7 mei was onze miss Tailina aanwezig in de luchthaven van Kortrijk-Wevelgem. Dit evenement werd georganiseerd door onze eresponsor MoveKortrijk. Naast de imposante vliegtuigen kon je er ook kennismaken met de nieuwe mustangs. Wat heel indrukwekkend was die dag, was de landing van een oude tweezitter mustang vliegtuig!

finale finale

FOTOSHOOT DOOR DI FAUSTO PHOTOGRAPHY VOOR JANE&JOE

Eén van de prijzen die onze top 5 kregen, was een fotoshoot door Di Fausto Photography en dit in kledij van Jane&Joe. Naast de fotoshoot, mochten ze ook 1 outfit kiezen.

finale finale finale finale finale finalefinale finale finale finale

 


SPONSOR IN DE KIJKER: BRITA

Graag stellen we onze partner BRITA voor:

BRITA fill&go Vital: de ideale dorstlesser voor onderweg

Ben jij ook iemand die altijd op pad is, voor het werk of in je vrije tijd? Iemand die te alle tijde flexibel moet zijn, er graag een eigen stijl op nahoudt en duurzaamheid geen loos begrip vindt? Geloof je in een gezonde levensstijl en vind je het belangrijk elke dag voor je eigen welzijn de aanbevolen hoeveelheid water te drinken? Dan heeft BRITA, één van ’s werelds toonaangevende experts op het gebied van drinkwateroptimalisatie, dé oplossing voor jou: de nieuwe BRITA fill&go Vital.

Met deze elegante waterfilterfles geniet je steeds van heerlijk fris gefilterd drinkwater, waar en wanneer je maar wilt. Voor de modebewuste drinkers is er de keuze tussen 4 trendy kleuren die bij je outfit of persoonlijkheid passen: roze, blauw,limoen of paars.

DE NIEUWE BRITA FILL&GO VITAL: HANDIG, COMPACT EN PERFECT AFGESTEMD OP DE ACTIEVE LEVENSSTIJL
• Handige, navulbare fles
• Nu nog zuiniger en duurzamer
• Compact en schokbestendig
• Stijlvol, hedendaags design

 

Brita BritaBrita BritaBrita

Brita


MISS COAST BELGIUM, MISSCHIEN IETS VOOR JOU?

Heb je zin in een uitdaging? Wil je deelnemen aan verschillende leuke activiteiten en ervaring op doen als model? Wil je bovendien kans maken op tal van schitterende prijzen, aarzel dan niet in schrijf je vandaag nog in via volgende link: www.misscoast.be/index.php/inschrijven


EN TOT SLOT VAN DEZE NIEUWSBRIEF

Wij houden u uiteraard verder op de hoogte van al onze activiteiten via deze nieuwsbrieven.
U kan voor alle informatie en inlichtingen ook terecht op onze website www.misscoast.be.

Nicky Nobel starplus redpoint limak
nieuwpoort mediatopper movebrugge jerodesign
Garage Billiau Garage Billiau movebrugge movebrugge