Nyhetsbrev #3 Angereds Teater
 
Tio chanser kvar att se #delameddig på Angereds Teater. Spelas för skolor och allmänheten till den 28 april, alla dagar kl. 13. Eftersom det är en elevföreställning är biljetterna gratis för skolor och för allmänheten kostar de endast 30 kr. 
  • onsdag 11 april
  • torsdag 12 april
  • fredag 13 april
  • lördag 14 april
  • lördag 21 april
  • tisdag 24 april
  • onsdag 25 april
  • torsdag 26 april
  • fredag 27 april
  • lördag 28 april
"Med föreställningen #delameddig vill Angereds teater ge plats åt historier och perspektiv som saknas på den göteborgska teaterscenen. Fem nya dramatiker från Angereds teaters egen skrivgrupp; Carmen Jedrzejak, Dastan Sharif, Jouana Hassan, Kateriny Zapata och Ozan Yapisan har bidragit med varsin pjäs som fogats samman till en energifylld föreställning om knappt två timmar. Golvet är täckt av konstgräs, mittemot publiken finns ett par läktare och framför dem rör sig tretton skådespelare från Angereds teaterskola kvickt över scenrummet. Mycket riktigt inleds föreställningen med en historia jag aldrig tidigare har sett på en scen...Där institutionsteatern inte sällan förfaller till ren nihilism präglas #dela med dig genomgående av en upplyftande tilltro till ordet och till teatern, en vilja att berätta något för publiken och en övertygelse om att vad som berättas spelar roll." Läs hela recensionen. Göteborgs-Posten 180325

Skådespelare Mona Rinkinen och dramatikern Jouana Hassan i P4 Göteborg: – Jag kunde inte spegla mig i teaterföreställningar när jag var barn, jag kände inte igen mig i skådespelarna. Därför är "Dela med dig" så viktig eftersom att den baseras på fem olika föreställningar som många faktiskt kan relatera till, berättar Mona Rinkinen. Lyssna på sändningen.
 
 
Foto Anna Lamberg
#delameddig
 
manus
 Carmen Jedrzejak
Dastan Sharif
Jouana Hassan
Kateriny Zapata
Ozan Yapisan
 
regissör
Jakob Tamm
koreograf
 Fredrika Byman Moberg
 scenograf & kostymör
Anna Lamberg
ljusdesigner
Reinhold Erzmoneit
ljud
Martin Fremling
 
medverkande
 Amina Avdic
 Arbi Udugov
Hanna Konnebäck
Ida Knapp Drougge
Isabell Gustavsson
Mariam Altamimi
Mona Rinkinen
Mufasa Mahamud
Rahyar Rahimi
Rubina Banfield
Shukri Dahir
Victor Ramos
Ziko Amin
Spelas
t o m 28 april 2018.
 
Från 15 år.
 
Längd: ca 1 timme och 45 min utan paus.

Boka biljetter
031-331 54 08 eller info@angeredsteater.se

Föreställningen spelas på Angereds Teater i Blå Stället.

Läs mer
på vår hemsida
www.angeredsteater.se och följ oss på facebook,instagram och twitter!