Nieuwsbrief
  September 2016
 
 
Nederland grootste pretverhuurder
1200 attracties, spellen en decors
Een mooie nazomer vol activiteiten
  De zomervakantie is ten einde en alle scholen zijn inmiddels weer begonnen. Het weer zit nog lekker mee en het is weer tijd voor buurtfeesten, straatfeesten, openingsfeesten bij scholen, kinderopvang en verenigingen. Wij beschikken over ruim 1200 bijzondere en vooral leuke attracties spellen en decors om uw activiteiten tot een geweldig succes te maken.  Bekijk hier onze website
Oktoberfeest, houten kramen en biertafels
 
Ook in de maand oktober kunnen wij u van dienst zijn met het leveren van exclusieve thema artikelen en inrichting tijdens de vele oktoberfeesten. Wat dacht u van een mooie nostalgische houten kraam of de bekende biertafels en banken. U kunt het zelf ophalen in ons magazijn, of geleverd inclusief op en afbouw op uw locatie. Alles is bespreekbaar.
Sinterklaas 2016
 
Het is zo weer november en Sinterklaas komt ook dit jaar weer naar Nederland. Wist u dat wij naast veel speciale Sinterklaas spellen en attracties ook veel bedrijfsbezoeken afleggen? Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook uw kleding huren in een standaard of tv uitvoering. Een onvergetelijk Sinterklaasfeest organiseert u samen met Broekiesverhuur.  Bekijk hier onze Sinterklaas artikelen
Kerstmarkten en activiteiten
 
Kerst, een hele gezellige tijd van het jaar. Naast 50 mooie houten kerstkramen, verzorgen wij ook veel leuke uitdeel acties met chocomel en gluhwein. Opblaasbare Kerstmannen, kerst springkussens en natuurlijk bijzondere Kerst spellen. Genoeg om uw activiteit aan te kleden en in te vullen.
Winterse attracties en schaatsbanen
 
Ook in de wintermaanden verhuren wij leuke en bijzondere attracties. Schaatsbanen van 50 tot 200m2 per baan, winter attracties als rodelbaan, snowboard simulator, skihut springkussens en natuurlijk veel winter thema spellen.
Natuurlijk hebben wij ook veel andere leuke artikelen die in de winter prima binnen te gebruiken zijn.
Nieuwe website Broekiesverhuur.nl
 
De komende weken wordt de laatste hand gelegd aan onze geheel nieuwe website. Geheel responsive met uw tablet en telefoon, voorzien van winkelwagen en beschikbaarheid per artikel, uitgebreide zoekfuncties op thema. klanten login en uitgebreide artikel informatie. winkelen bij Broekies wordt nu nog leuker.
Broekiesverhuur.nl
Schoudermantel 35-A
3981 AE  Bunnik
T 0343-55180