NIEUWSBRIEF
Jaargang 16 - Nummer 9 - Oktober 2018
 

 
 
€ 200.000 aan contanten verstopt in sportschoenen
 
De douane op Eindhoven Airport heeft vrijdag 12 oktober 200.000 euro contant geld gevonden in de bagage van een 29-jarige man. De man was onderweg naar Málaga.

Bij controle van zijn bagage vonden douanemedewerkers het geld dat opgerold verstopt zat in sportschoenen. De FIOD vermoedt dat het om witwassen gaat en doet verder onderzoek.De man is dinsdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die besliste dat de man langer blijft vastzitten. Volgens een woordvoerder van de FIOD heeft de man geen vast woonadres. 

Het is onbekend wat de bestemming van het geld was, maar voor alle duidelijkheid is het niet mogelijk om een Spaanse woning te kopen en deze contant af te rekenen, indien u die plannen zou hebben...
 
 


Hulp buiten kantooruren
 
U herkent het vast wel dat u 's avonds of in het weekend rustig aan het surfen bent op zoek naar de gewenste Spaanse woning en ineens heeft u een vraag of wenst u meer uitleg over een bepaald onderwerp met betrekking tot de Spaanse woningmarkt.

Vanaf nu hoeft u niet langer te wachten om de gewenste informatie te krijgen. Via de Facebook-pagina Spaanse Woning krijgt u direct een overzicht van diverse onderwerpen en kunt u uw vragen stellen. Een korte uitleg van deze nieuwe service van NICLA krijgt in een korte video.

Lees verder >>
 
 
 
Klik op bovenstaande foto en loop mee door deze nieuwe villa!
 
Nieuwste Sundalus Villa opgeleverd

De bouw van de nieuwste Sundalus Villa is opgeleverd en de zeer tevreden en gelukkige eigenaren hebben hun intrek genomen. Het gehele proces van de aankoop van het perceel, het ontwerp van het project, het uitzoeken van de gewenste materialen en de begeleiding tijdens de bouw tot en met de oplevering werd geheel verzorgd door NICLA.

U kunt het hele bouwproces bekijken via de foto- en video-presentaties op de Facebook-pagina Sundalus Villas.
 
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.