NIEUWSBRIEF
Jaargang 17 - Nummer 8 - September 2019
 

 

Hulp aan de gedupeerden van de Gota Fría

Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn, dat grote delen van Spanje getroffen zijn door de Gota Fría. Nog steeds zijn er mensen dakloos en heel veel anderen hebben enorme schade of zijn zelfs vrijwel alles kwijt. Helaas heeft de Gota Fría dit jaar ook 7 slachtoffers geeist.

Om de getroffenen te helpen, zijn er allerlei hulpacties opgezet. Gemeenten, het Rode Kruis en particuliere inzamelingsacties trachten de mensen in de ondergelopen gebieden een steuntje in de rug te bieden om het leven weer op te pakken.

De Nederlandstalige gemeenschap aan de Costa Blanca organiseert een benefietconcert met diverse artiesten. Hiervoor kunt u kaarten kopen voor € 7,50 en als u niet aanwezig kunt zijn, maar toch een bijdrage wilt leveren, is er tevens een bankrekening opengesteld.

 
Veel belangstelling voor NICLA's YouTube-kanaal...

Na de uitbreiding van het YouTube-kanaal van NICLA zijn er veel belangstellende kijkers bijgekomen en abonneren meer en meer mensen zich. Op die manier blijven ze op de hoogte van alle nieuwe video's, zowel over tips uit de regio en te bezoeken plaatsen als van het woningaanbod en algemene informatie over het Spaanse leven.

Hieronder weer een aantal nieuwe video's en als u de laatste ontwikkelingen wilt blijven volgen, overweeg dan eens om u ook gratis te abonneren op het NICLA-kanaal. Het kost niets, uitsluitend een klik om u aan te melden via onderstaande knop.
 Een bezoek aan grootste te bezoeken Geode ter wereld, die in Pulpí (Almería).
>> Klik op bovenstaande afbeelding om de video te bekijken <<

 


Het stuwmeer van Cuevas del Almanzora is zeker een bezoekje waard.
>> Klik op bovenstaande afbeelding om de video te bekijken <<
 
Een eerste indruk via doorloop-video's

De beste indruk krijgt u uiteraard tijdens een bezichtiging ter plaatse, omdat u dan ook zélf kunt voelen en ervaren of een bepaalde woning bij u past. Via de doorloop-video's krijgt u echter alvast een goede eerste indruk, dus...neem eens een kijkje en klik op onderstaande afbeeldingen!
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.