29 април 2020 г.   
Здравейте,
В този труден за всички ни период, когато поради разпространението в световен мащаб на Covid-19 не можем да работим както преди, бяхме принудени преди месеци  да отложим изложението и конференцията seeSUSTAINtec 2020. От друга страна, това е ценно време, за да обмислим как да сме по-гъвкави и да се запознаем с нови възможности, полезни за бъдещата ни работа.
Включихме компаниите, заявили участие в seeSUSTAINtec до 20-ти февруари, в ИНТЕРАКТИВНА БИЗНЕС ПЛАТФОРМА, като ще Ви ги представим в поредица от бюлетини. Научете повече за техните решения, които могат да намерят пряко приложение в дейността Ви, да повишат Вашата конкурентност, ресурсна и енергийна ефективност.                                                                                                                          
Поздрави и бъдете здрави!
Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796
 
Грийн Тех клима ООД
  Грийн Тех Клима ООД е представител на foobot (монитор за качество и съдържание на прахови частици, CO2 и др.), Fresh-Aire UV (вентилация и климатизация за дезинфекциране на въздуха, поддържане на висока ефективност на машините, пречистване на въздуха), Titon (вентилационни системи), въздухопречистватели DAIKIN и др. 
 
Софилко
 
Софилко е оторизиран търговски представител и сервизен център за измервателна и аналитична апаратура на водещи световно известни и утвърдени фирми в индустрията. Предлага поддръжка на първокачествени системи и анализатори за мониторинг на въздуха, хроматографи, спектрометри, газови генератори, консумативи за хроматография и др.
 
Прочетете интервюто с Боян Стойчев, който разказва за световната иновация Airpointer.
 
Herz Armaturen GmbH   Пелетният котел HERZ pelletstar с мощности от 10, 20, 30, 45 и 60 kВт, убеждава с високата си ефективност, лесно обслужване и модерен дизайн. Фирмата предлага термопомпата Commotherm LWi Split въздух/вода с най-нова инверторна технология; висока енергийна ефективност при отопление, охлаждане и за подготовка на топла вода за битови нужди.
 
Хибридни Енергоспестяващи Системи  
Хибридни Енергоспестяващи Системи предлага система, която намалява до 8 пъти разходите за електроенергия. Уникална разработка - единственият в света слънчево-въздушен топлоприемник. Осигурява целогодишно затопляне, охлаждане и гореща вода, черпейки енергия от ВЕИ. Намира приложение в промишлени, жилищни, селскостопански и обществени сгради. 
 
ГЛОБАЛ-ТЕСТ ЕООД   Глобал-Тест е ексклузивен представител на световните лидери в сферата на измервателната техника - ТЕSТО, VEGA  и CASELLA, ETI, KOBOLD, KERN, CS INSTRUMENTS и MEGA SYSTEM. Предлага газ анализатори за димни газове, уреди за измерване параметрите на работната среда и обслужване на ОВК системи, радарни сензори, електронни нивомери,  мониторинг на прах, шум, вибрации и др.
 
МЕВА БЪЛГАРИЯ ЕООД  
Мева - изключително богат избор на стоки в областта на: съдове за отпадъци, гориво-смазочно стопанство, складиране, производствено оборудване, офис, манипулационна техника, градски инвентар, метални съдове за отпадъци, газови уреди и дихателна техника.
 
Клъстер София град на знанието   Клъстер София град на знанието е НПО, създадена през 2017 г., чийто членове са представители на бизнеса, образованието и академичните среди, обединени от усилията за превръщане на София от традиционна административна столица в Интелигентен град. Проектите, по които работят са свързани с иновации в цифровата инфраструктура и интелигентните решения за града.  
 
 
Списание ТД Инсталации се списва на базата на професионално ориентирани статии с практическа насоченост за нуждите на специалистите в строителното инвестиране, проектиране и изграждане на сградни инсталации и оборудване, инструменти и материали за тях.
 
Ако имате въпроси и се нуждаете от съдействие, сме на разположение.
Свържете се с Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796
Харесайте нашите страници във       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".

Организатор: www.viaexpo.com