Klik hier om deze email in uw browser te lezen
logo van De Vroolijke Frans

nieuwsbrief - juni 2021
www.devroolijkefrans.nl

foto interieur

Wind, regen of een heerlijk zonnetje? Het maakt vanaf zaterdag 5 juni niet meer uit want dan mogen wij u ook binnen ontvangen! Natuurlijk gaan we voor heerlijk terrasweer maar wij zijn heel blij dat we u ook weer in ons restaurant mogen begroeten. Het vroolijke team staat te trappelen!!!!

 

Interview met chef-kok Eric Elzinga

foto Eric Elzinga Waar kijk je het meest naar uit?

Waar ik al een tijd naar uitkijk is dat we weer gasten mogen ontvangen. We hebben nu ook een Kamado-grill waarop we voor- hoofd- nagerechten op bereiden. Ook sommige klassiekers hebben we in een nieuw jasje gestoken.

We zijn een tijd dicht geweest, heb je in de tussentijd nog meer nieuwe elementen toegevoegd?
Ja zeker! We hebben iets heel leuks! Het street food buffet met live cooking. Het buffet bestaat uit verschillende populaire Street food gerechtjes van over de hele wereld. U moet daarbij denken aan bijvoorbeeld broodje pulled pork en het populaire poke bowl. Deze gerechten worden live voor u bereid.

Wil je nog iets toevoegen?
We hebben de gasten gemist. Ik kijk ernaar uit om iedereen te leren kennen en ook de jongens in de keuken wat moois bij te kunnen brengen.

 

Nieuwe layout menukaart

Onze chef-kok is druk bezig geweest met een nieuwe kaart met bijzondere gerechten samen te stellen en daar zijn wij best trots op!
Daarom hebben we deze nieuwe kaart ook een nieuw fris design gegeven. Naast alle lunch- en dinergerechten zijn de drankjes en de vernieuwde wijnkaart handig en overzichtelijk terug te vinden.

Nieuwsgierig? Kijk dan op onze site

Foto Menukaart
 

Vaderdag

Voor vaderdag hebben wij dit jaar een “Stoere Papa Burger”. Deze burger bestaat uit een burger van het IJsselvalleirund en pulled pork inclusief een glas Texels Skuumkoppe. Wil jij je vader verrassen met deze burger? Reserveer dan via het reserveringsformulier.

Papaburger
 

Heerlijke cocktails

foto cocktail We verwachten weer een mooie zomer en hierbij horen heerlijke drankjes. Daarom hebben wij nu ook een nieuwe cocktail-/borrelkaart voor u samengesteld. Bekijk dit filmpje voor een voorproefje op de cocktails. Loopt het water u al in de mond?

 

Cultuur… We staan er klaar voor!!!

Op dit moment mag het helaas nog niet, maar na een lange periode van culturele droogte staan wij er klaar voor!! Wij willen u weer heel graag vermaken met de live-tonen van geïnspireerde en vooral enthousiaste muzikanten! We hebben het cultuurprogramma voor de rest van het komende jaar al bijna rond...
Zoals het er nu uit ziet denken we dat we het cultuurprogramma kunnen starten met het duo Para Eterno. In de zomer gaan zij vanaf 2 juli elke vrijdag optreden vanaf 18.00 uur tijdens het diner.

Indien de maatregelen het toelaten gaan we al eerder starten met live duo’s op zondag.

Naast de optredens van Para Eterno hebben we in september ook de Broekse Kermis, Jazz in Broek en de Vroolijke Brocante op het programma staan. Al deze optredens en evenementen zijn in de buitenlucht.

Voor het totale programma zie onze cultuuragenda

foto Para Eterno

Para Eterno

 

Blijf op de hoogte

Bent u nog niet op deze nieuwsbrief geabonneerd en u wilt hem wel graag ontvangen klik hier. En, volg ons op Facebook en Instagram:

 

 
Foto Meidoorn
 
De Vroolijke Frans
Knoevenoordstraat 51
6971 LH Brummen (Broek)
Tel: 0575-561719
www.devroolijkefrans.nl