Klik hier om deze email in uw browser te lezen
 
www.valentinejuwelier.nl
 
Ania Haie: modern en elegant
 
 
Voor de najaars- en wintercollectie heeft Valentine Juwelier een nieuw merk opgenomen: Ania Haie. De sieraden van dit merk zijn modern, speels, en elegant. Er zijn verschillende sieraden en volledige sets verkrijgbaar met een speelse twist, een turquoise highlight,of wil je juist iets stoers of elegants? Ania Haie heeft het voor je! 
 
Zilveren klemring Oorstekers parelmoer met zirkonia Ketting turquoise steentje Zilveren armband met twist
Stoere zilveren ring die je naar eigen comfort om je vinger kunt klemmen. 
Elegante zilveren oorstekers met een verguld laagje, versierd met een parelmoeren plaatje en zirkonia steentje. 
Moderne ketting met zirkonia steentjes en een turquoise hanger.
 
Zilveren armband met een elegante twist.
€59,00 € 35,00 € 69,00 €79,00
 

Singles day workshops

11 november is het Singles Day. Nu snappen we dat daten met Covid-19 nog best lastig kan zijn...Toch kan Valentine Juwelier je een beetje op weg helpen. Op 11 en 12 november organiseren wij een speciale workshop voor singles! We laten maximaal 4 deelnemers toe en we kunnen gemakkelijk de anderhalve meter waarborgen. 
 
En als je wel iemand gevonden hebt...je kunt bij ons ook een workshop volgen met z'n tweeën! Ben je er toch nog samen tussenuit, en je gaat met een mooi, eigengemaakt sieraad naar huis.
 
Lijkt dit jullie wat? Kijk dan op onze website of ons Eventbrite profiel!
 

Punten verdubbelaar

Member bij Valentine Juwelier? Dan spaar je bij elke aankoop punten op! In november verdubbelen we de punten die je gespaard hebt en krijg je 50% meer korting* op jouw volgende aankoop in de winkel.
 
 
 
 
* niet inzetbaar op reparaties


Op zoek naar een mooi sieraad of een horloge?
Kijk dan in onze webwinkel voor het aanbod!

www.valentinejuwelier.nl

 
Valentine Juwelier is officieel dealer van merken als  Seiko, Pulsar, Ania Haie, Lorus, Esprit, Tommy HilfigerGarmin, Mi Moneda, Valentine Jewellery, AllerspanningaAmorioHans Christiaan Andersen, Ice WatchZilverstad en Hirsch.