Best Working Models
Mei 2015
 
 
WAARDECREATIE ALS MAATSTAF
 
Aandacht en communicatie

 
 
Wij geloven in 'gastvrijheid is beleving'. Onze maatstaf is het bereiken van de juiste afstemming van de wensen van de klant en het behalen van waardecreatie. 
 
Wij geven hier invulling aan door de klant centraal te zetten, onze hands-on aanpak, te werken met gepassioneerd personeel en unieke styling creaties te ontwikkelen. 
 
"We stand out in the crowd” " waardoor onze Best Working Models niet onopgemerkt blijven door uw klanten. Door de aandacht van uw klant op een ongedwongen manier te vangen, zijn zij in staat om dat persoonlijke contact aan te gaan. 
 
Juist de 1 op 1 communicatie is zo belangrijk om hen effectief te informeren over uw merk, evenement of promotie! 
 
 
Voor meer informatie:
www.bestworkingmodels.nl/diensten 

 
Creatie en uitvoer
 
Onze partner Woonmall Alexanderium, heeft Best Working Models gevraagd om mee te denken in de uitstraling van thema-promotie ‘Reis om de Wereld’. Binnen dit kader heeft Best Working Models 4 unieke en internationale karakters ontwikkeld.
 
Reactie en recensie van onze partner:
 
“Sinds november 2014 werken wij vanuit Woonmall Alexandrium samen met Best Working Models en zijn tot op heden zeer tevreden over deze samenwerking. De hostesses die wij inhuren zijn altijd tot in de puntjes verzorgd en conform briefing gekleed naar het thema dat centraal staat in de Woonmall. Na (tussentijdse) evaluaties worden, waar nodig, verbeterpunten besproken. Onze consumenten reageren enthousiast en voelen zich door het ontvangst van de hostesses zeer welkom en correct geïnformeerd, wat bijdraagt aan de gastvrijheid die wij voor ogen hebben richting onze bezoekers.


Voor meer informatie: 
www.bestworkingmodels.nl/diensten

               
 
Is waardecreatie ook uw maatstaf?
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Best Working Models? Voor meer informatie, neem contact op via telefoonnummer 010-822.42.70 of via het mailadres kim@bestworkingmodels.nl.
 
 
 
Best Working Models 
Vestigingen Capelle a/d IJssel - Rotterdam - Amsterdam - Assen - Arnhem
010-822.42.70