Unsubscribe / Change Profile
Сподели: 
 
Здравейте,
 
Не пропускайте да се регистрирате за безплатно посещение на изложението за ЕЕ и ВЕИ (27-29 март). В София, ИЕЦ, Зала 5 ще Ви очакват нови решения и технологии в енергетиката.
 
Паралелни събития:
- Save the Planet (управление на отпадъци и рециклиране)
- Smart Cities (интелигентни градове)
 
Водещи компании от 16 държави ще бъдат сред изложителите.
 
Ето кратка информация в аванс за нова инсталация за производство на топлинна енергия изцяло на слама, която съвсем скоро ще бъде пусната в експлоатация. За нея и участието си в изложението разказва г-н Ариян Висер, управител на Джададжи ЕООД, който за поредна година ще бъде сред изложителите на ЕЕ и ВЕИ.
 
 
 
Г-н Висер, на какво ще акцентирате при участието си през 2018 г.?
 
Освен развитието на финансово-инженерни дейности, представяме две холандски компании, които произвеждат енергия от възобновяеми източници.
 
Една от компаниите, Kara Energy Systems, е от 50 години производител на промишлени котли за биомаса, в диапазона от 500 киловата до 15 мегавата. Кара ще присъства за четвърти пореден път на изложението за ЕЕ и ВЕИ. Тя е световен доставчик на цялостни системи за горене на дървесина и други видове биомаса, включително слама. Доставя поръчкови инсталации до ключ, с висока устойчивост и ефективност. Представена е в България от началото на 90-те години на миналия век.
Другата компания, свързана с Kara Energy Systems, е Bes Bollmann - водещ международен производител на иновативни първокласни сушилни за дървесина с много висока енергийна ефективност, дълъг живот и незначителна поддръжка. Технологията е съвместима с котлите на Kara Energy Systems. Bes Bollmann е позната на българския пазар повече от 20 години и разполага с широка клиентска мрежа.
 
Разкажете ни накратко за наскоро реализирани Ваши проекти и какъв икономически ефект е постигнат.
 
Акцентът, на който бихме искали да обърнем внимание през тази година, е завършването на първия проект в България за инсталация/котел за производство на топлинна енергия изцяло на слама. Очакваме пълното стартиране на 2.4 мегаватовата инсталация към края на февруари 2018 и ще можем да обсъдим подробности за проекта по време на изложението. Интересното в случая е, че нашият клиент е аграрен производител и затваря цикъла си на производство, използвайки остатъчната слама за продукция на топлинна енергия, която е нужна за използване обратно в производството. Така успява да оптимизира своя енергиен разход и да намери приложение за остатъчната слама. Съществен е фактът, че по този начин нашият клиент оптимизира икономическото си представяне и конкурентоспособността на фирмата.
 
 
 
Не пропускайте! Актуални новини от сектора:  Бюлетин
 
Присъединете се!          
 
 
 
 
Лице за контакт: Таня Булдеева, tanya@viaexpo.com, тел.: 032/512905, 0886/793172
 
 

 
   
Съюзът на преработвателите на плодове и зеленчуци е браншовата организация на производителите на консервирани, замразени, сушени и лиофилизирани плодове и зеленчуци. Сред основните цели на Съюза са: информационното обслужване и подкрепа на членовете в областта на технологията, научните постижения и маркетинга в консервната промишленост; партньорство с държавните органи при изготвяне на нормативната база, при провеждането на лицензионни и контролни дейности и всичко свързано с дейността на консервната промишленост.
**********************************************************
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE".