oktober 2022  
 
 
Beste ondernemer,
 
 
 
Voor de versterking van onze organisatie en het vergroten van onze slagkracht zijn wij op zoek naar:
* een vice voorzitter en een tweede penningmeester voor het bestuur
* een voorzitter en algemeen lid voor de commissies PMO/KVO
* leden voor de commissies Duurzaam en Werk
Is een van deze rollen jou op het lijf geschreven? Neem voor meer informatie dan vrijblijvend contact op met secretariaat@ovhilversumzuidwest.nl
 
 

 
 
 
 
ZUIDWESTER TAS wordt met veel wind rondgebracht
Wil je nog meedoen aan deze actie? Opgeven kan t/m 13 oktober via secretariaat@ovhilversumzuidwest.nl. Let op: inhoud voor de tas (300 stuks) aanleveren kan alleen op maandag 17 en dinsdag 18 oktober tussen 09.00 uur en 15.00 uur bij Tomingroep, Oscar Romerolaan 10. Daarna is het niet meer mogelijk. In de week van 24-28 oktober zullen mensen van de OV en Tomingroep de Zuidwestertassen bezorgen, zowel bij leden als bij bedrijven die nog geen lid zijn. Mis dit niet! Wij danken alle vrijwillige bezorgers alvast hartelijk voor hun medewerking.
 
 
 

 
 
 
Uitslag van de enquête
 

 
 
 
PlaBeKa
 
Trots op de tweede plaats
Met een mengeling van trots en teleurstelling melden we dat OVHZW als tweede uit de bus kwam bij de uitreiking van de PlaBeKa Bokaal, op woensdag 21 september jl. in de Tinfabriek in Naarden. 
 
OVHZW was genomineerd voor de energietransitie, samen met Schiphol Trade Park en GreenBiz IJmond. De nominatie was onder meer te danken aan de realisatie van ‘Het grootste zonnedak van Hilversum’. 
 
Schiphol Trade Park sleepte de bokaal in de wacht. Harco van den Hil, voorzitter van de Commissie Duurzaam van de OVHZW, relativeert: “Als je de concurrentie bekijkt, is het al mooi dat je erbij zit. Schiphol wordt natuurlijk gezien als voorbeeldproject. Wij hebben nog wat te bewijzen. Je moet ook niet te vroeg pieken.”
Zie ook op onze website het artikel wat in de Gooi en Eembode stond.
 
 
 
 

 
 
 
FIN Bedrijvenvereniging Gooise Meren bestaat 60 jaar
Wij feliciteren FIN met hun twaalfde lustrum.
Wat een geweldig prestatie!
 
 
 
 

 
 
 
Zet alvast in je agenda!
 
Onze eerstvolgende algemene ledenvergadering is op dinsdag 24 november a.s. bij de Toekomst, Franciscusweg 12, Hilversum. Aanvang 17.00 uur. De ALV is alléén voor leden. Aanmelden graag via secretariaat@ovhilversumzuidwest.nl
 
 
 

 
 
 
 
Tradeline zoekt administratief medewerker. Lees hier de advertentie op hun website.
 
 
 

 
 
 
Wist je dat:
* AED training: de inschrijving voor de GRATIS AED training is weer open. De training is bij Van Haren Sport & Wellness, op donderdag 27 oktober a.s. van 12.00 uur-13.00 uur, inclusief een lekker broodje. Opgeven kan bij secretariaat@ovhilversumzuidwest.nl
 
* BHV Training: Bij minimaal 10 aanmeldingen vindt er op 4 november 2022 een BHV training plaats. Voor meer informatie en inschrijving, mail naar info@aed-professionals.nl.
 
* Zwerfvuil van McDonalds kan gemeld worden op nummer: 06-51006389 (alleen van McDonalds!)
 
* MOR melding: als in je buurt iets ziet wat kapot of vuil is, niet werkt of overlast geeft, meld dat dan via de website van de gemeente Hilversum.
 
* Ontmanteling vaccinatielocatie: de vaccinatielocatie aan de Verlengde Zuiderloswal wordt ontmanteld. Alle vaccinatie- en testactiviteiten worden geconcentreerd in het gebouw van de Hocras, gelegen aan de Franse Kampweg te Bussum.
 
* Check regelmatig onze website voor nieuwe items en aanpassingen!
 
* Like ons op Facebook en LinkedIn! 
 
 
 
 
 
BewarenBewaren
BewarenBewaren