Beste en ,
 
Oldtimerfestijn bij ‘t Hamersveld    Herinnering!
 
Via de Matchbeurs kregen wij de vraag of wij voor de bewoners van woonzorgcentrum ‘t Hamersveld een Oldtimermiddag willen organiseren. Die uitdaging gaan wij graag aan en samen met de coördinator welzijn en vrijwilligerswerk van ‘t Hamersveld hebben we een plan gemaakt voor een Oldtimerfestijn!
 
Op zondag 7 juli gaat dat festijn plaatsvinden in de tuin van het zorgcentrum, waar onze auto’s mooi opgesteld kunnen worden en waar we gebruik kunnen maken van een grote feesttent. Van 14.00 tot 17.00 uur wordt het feestterrein opgevrolijkt met live jaren-60 muziek en tevens hebben we de mogelijkheid van het spelen van een spelletje Jeu de Boules. De hapjes en drankjes worden verzorgd door het zorgcentrum.
 
Doel is de bewoners van ’t Hamersveld én de Asschat en hun familie onze voertuigen te laten zien en indien mogelijk ook een rondje met ons mee te laten rijden. Parkeren doen we dus op het binnenplein van ‘t Hamersveld, Asschatterweg 24a, 3831 JR Leusden. Aanrijden doe je vanaf de zijkant van het centrum op de Torenakkerweg waarna je uitkomt op het binnenplein. Aanrijden vanaf 14.00 zodat de bewoners onze auto’s zien aankomen.
 
Voor onze club is het belangrijk dat we ook maatschappelijk verantwoord bezig zijn en de bewoners van ’t Hamersveld (die vaak een lichamelijke aandoening hebben) een paar leuke uurtjes bezorgen hoort hier zeker bij. Bovendien wordt het een gezellige feestmiddag, waaraan niets ontbreekt. Schrijf je dus gauw in via deze link: https://www.oldtimerclubleusden.nl/inschrijven-2/
 
 
Met vriendelijke groeten,
 
Ron den Hertog
Paul van Waveren
Hans Zuidema
 

FEHAC lidnummer 2016350
 
Bezoek onze website om naar de website van een sponsor te gaan.