AGENDA THUISWEDSTRIJDEN  
Zaterdag 28 maart 2015
15.00 uur
Dukes 1 - RC Hilversum
 
 
  MEER DUKES  
   
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
ewarner@xs4all.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WEDSTRIJDUITSLAGEN;
Dukes 1; Dukes - RC ´t Gooij: 26-18
Voor Dukes 2,3,4, Dames en Colts zit het rugbyseizoen erop. Er worden geen officiële wedstrijden meer gespeeld.
Junioren DukesHaagsche RC-Dukes: 41-7
Junioren RCE/Vets/Dukes;Tovaal/Oemoemenoe - Dukes: 63-7
 
'T GOOI PAS IN TWEEDE HELFT VERSLAGEN
Lang, heel lang bleef het spannend aan de Bossche Limietlaan, met twee ploegen die duidelijk van niet plan waren om het de tegenstander makkelijk te maken. Uiteindelijk was het vooral het  doorzettingsvermogen en de kracht van de bank die de overwinning voor The Dukes veilig stelde, maar het duurde langer dan verwacht: pas diep in de tweede helft werd de eindstand van 26-18 op het gloednieuwe scorebord neergezet.
In de twee eerdere ontmoetingen had ’t Gooi laten zien dat het een taaie ploeg was: de wedstrijd in de Eerste Fase werd weliswaar ruim gewonnen door de Bossche ploeg, maar het bonuspunt werd pas laat veilig gesteld. De eerste wedstrijd tussen de twee in de Kampioenspoule was een nagelbijter met een uitslag van 9-10 in het voordeel van rood-geel. De mannen van Andy Egonu wisten dus dat er ook nu een inzet van honderd procent nodig was. Lees meer...
 
SCOREBORD THE DUKES
We hadden al een geweldig clubhuis met dito kunstgrasveld, en nu is het zover dat er ook een scorebord is aangekocht.
Na een spontane bijdrage van Abrex Logistics (Erwin Brekelmans, die het toch net zoals velen een groot gemis vond) zijn er nog 2 sponsors bereid gevonden mee te betalen.
Met dank aan Duikbedrijf Disa Nederland (Mark Droge) en Bar 35 Burgers en Bier (Chris Verwoerd) konden Henrie Eikemans en ondergetekende op zoek naar een oplossing hiervoor.
Outlook Electronics bood een betaalbare oplossing in de vorm van een scorebord in combinatie met een lichtkrant. Niet op het clubhuis maar aan het clubhuis.
We kunnen nu de wedstrijdscore en de namen van sponsoren tonen tijdens de gebruiksuren, evenals aankondigingen en onze naam The Dukes.
Dankzij Danny Linnenbank en Henrie Eikemans (installatie) en Anton van Leest (programmering) konden we tijdens de wedstrijd tegen het RC 't Gooi al genieten van de broodnodige informatie tijdens de wedstrijd.
Wij hopen dat een ieder er gewoon veel plezier aan zal beleven.
Sponsoren, bedankt!
Namens Sponsorcommissie, John de Noorlander
 
OPVOLGING "COMMUNICATIE & PR" GEZOCHT
Na 2 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor Communicatie & PR bij The Dukes stop ik er in juni mee. Wie neemt deze functie van mij over?
Hierbij moet je denken aan de wekelijkse opmaak en verzending van onze digitale nieuwsbrief "DigiDukes", jaarlijks samenstellen van het Sportief Jaarverslag, regelmatig informeren en uitnodigen voor evenementen van de media, en frequente afstemming met Dewi Williams (content manager) inzake onze website.
Nieuwsgierig? Laat ons dan samen eens aan tafel gaan zitten.
Elisanne Warner (ewarner@xs4all.nl)
 
DUKES 2 BEDANKT ........
Omdat wij niet de mogelijkheid hadden om bepaalde personen of teams te bedanken, willen we dat graag via deze weg doen.
Dukes 1,3 en 4, dank voor de samenwerking achter de schermen en het uitwisselen van spelers.
Supporters BEDANKT en Geert Hendriks BEDANKT voor de ondersteuning tijdens de bardiensten.
Maar bovenal willen wij onze trainer in het zonnetje zetten. Tijd, geduld, inzicht, vertrouwen en doorzettingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat wij onze plaats in de 1e klasse konden behouden. De opstelling was elke week weer een uitdaging. MARK LEWIS BEDANKT!!!! Op naar het volgende seizoen.
Namens alle spelers en team manager van Dukes 2.
 
 
FRUIT OP DINSDAG NA JEUGDTRAINING
Sinds januari 2015 krijgt onze jeugd op dinsdagavond na de training fruit aangeboden door Vitalan.nl. (Jolanda en Henry Eekels). Ook op de komende jeugdtrip zal er gezonde hap in de bus meegaan.
 
Kijk op Vitalan.nl voor een een snelle en gemakkelijke bestelling van vitamientjes met gratis bezorging.
 
BEDANKT!
Het bestuur van de Club van Honderd wil via deze weg alle vrijwilligers bedanken die op zaterdag 21 mei jl. geholpen hebben de tent op te zetten, af te breken, achter de bar hebben gestaan en alles op te ruimen.
Het was een goede opkomst, en de Club van Honderd heeft er weer wat nieuwe leden bij die The Dukes een warm hart toedragen. En daar doen we het toch voor.
Will van der Steen.
 
SELECTIE NL U18 EK TOULOUSE BEKEND
Vandaag, woensdag 25 maart, is de selectie naar Toulouse vertrokken waar zij zaterdag 28 maart om 16.00 uur hun eerste wedstrijd in Division A tegen Roemenië spelen. Via de website: http://www.rugbyeurope.eu/group-265.htm kunt u het toernooi schema volgen. Zodra een live stream bekend is zal dit op de NRB website bekend gemaakt worden.
De volgende Dukes jeugdspelers zijn in de selectie opgenomen
Joey Eikemans, Lars Linnenbank en Brent van Rooij.
Mannen, succes in Frankrijk!
 
PLEUNI KIEVIT NAAR HONG KONG
Maandag 23 maart jl. zijn de Ladies Sevens vertrokken naar Hong Kong. De ploeg neemt van 27-29 maart deel aan de Hong Kong Sevens. Vervolgens reist de ploeg door naar Japan, waar de ploeg tijdens de Tokio Sevens diverse wedstrijden zal spelen tegen de nationale ploeg van Japan. En onze eigen Pleuni Kievit en Richard van den Broek (staff) zijn er ook bij.
 
Week 13/2015
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl