H2W | mei 2017

H2W
H2W

F.H.P.M. (Frans) Martens, H2W Partners, spreker op “Totaal OK Congres en Beurs” op 22 juni 2017 met het onderwerp “Logistieke concepten voor het integraal ontwerpen en bouwen van een operatieafdeling.”

Totaal OK Congres en Beurs wordt op 22 juni 2017 in de Jaarbeurs te Utrecht georganiseerd. Toonaangevende (inter-) nationale sprekers geven antwoord op vraagstukken op het gebied van logistiek, bouwkundige voorwaarden, (nieuwste) technische ontwikkelingen, richtlijnen en krijgt u inzicht in spraakmakende opgeleverde projecten!

Een uitgebreide netwerkdag die u niet wilt missen! Het programma en de mogelijkheden voor inschrijving vindt u op de website van het congres: www.totaalok.org

Download hier de brochure...

H2W

Het is alweer een jaar of 10 geleden dat de eerste toepassingen van de Best Value inkoopfilosofie Nederland bereikte. Onder de naam “Prestatie Inkoop” verschenen de eerste publicaties en Rijkswaterstaat (onder Minister Eurlings) voerde de eerste grote wegenprojecten uit met behulp van Best Value.

De filosofie is interessant omdat het probeert zaken simpel en praktisch te houden en uitgaat van de vraag: “Hoe krijg ik de meeste waarde voor mijn geld?” De principes zijn: definieer alleen projectdoelstellingen en project deliverables, de aanbieder is de expert, loslaten (no control), gebruik dominante informatie en creëer transparantie.

Het gaat om waarde toevoegen, vertrouwen, samenwerken, win-win en continue leren. Best Value inkoopfilosofie is te implementeren met behulp van het Best Value PIPS model.


H2W


Inmiddels is er steeds meer ervaring met Best Value inkopen. Er wordt steeds meer onderzoek uitgevoerd en er is inmiddels ook het nodige jurisprudentie beschikbaar. Wilt u ook aan de slag met Best Value? H2W Partners heeft de deskundigheid in huis en kan u adviseren over het toepassen van Best Value in uw organisatie.

Voor meer informatie over "Best Value in de zorg" kunt u contact opnemen met H2W

H2W

H2W
Poort van Veghel 4934
5466 SB Veghel
0413 244 130
info@h2w.nl
www.h2w.nl

 
Website H2W