Beste Fans,  
 
Diede staat in Melbourne tijdens de Australian Open ontzettend goed te spelen, en dat willen we natuurlijk graag met jou als fan delen. Na een dikke zege op de Britse Shuker violgde in de halve finale een goede partij tegen landgenote Marjolein Buis. Daarmee heeft Diede voor de zevende keer op rij een plek in een grand slam finale opgeeist. Door de extreme hitte is het speelschema iets uitgelopen, waardoor de eerste dubbelpartij nog gespeeld moet worden.
 
Vorig jaar speelde Diede fantastisch in Melbourne en wist ze in een spannende eindstrijd tegen de Japanse Kamiji haar tweede grand slam titel te bemachtigen. Maar de behaalde resultaten van vorig jaar zijn geen garantie voor de toekomst. Onze Diede moet ontzettend hard strijden om haar titel te verdedigen. Go Diede! 
 
Volg het toernooi via www.ausopen.com of de app.
 
Persconferentie 

Mocht Diede de single finale winnen dan organiseert Tennis- en squashcentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn op maandag  28 januari om 17:00 uur een zogenaamde persconferentie. Hier is ruimte om Diede te feliciteren en vragen te stellen over haar ervaringen in Australië. Welkom!
Afsluiting van het jaar 2018 

De afsluiting van het rolstoeltennisjaar staat altijd in het teken in het WK single en het NK. Beide toernooien heeft Diede de sterren van de hemel gespeeld en heeft zij het toernooi op jaar naam weten te schrijven.  
 
Dit jaar heeft Diede tot aan het NK 13 (internationale) toernooien gespeeld, dit zijn in totaal 44 wedstrijden geweest. 40 Van deze wedstrijden heb ik gewonnen (37 wedstrijden in 2 sets en 3 wedstrijden in 3 sets. Hiermee heeft ze het jaar afgesloten als ’s werelds beste rolstoeltennisster.
Auto 
Wat een mooie titel van een krantenartikel: 'Diede de Groot en Cas Lamens hebben elkaar gevonden'. Diede ontving op haar verjaardag in Berkel en Rodenrijs uit handen van Rene Lamens de sleutel van een Nissan Qashqai.
 
 
Nominaties - stem op Diede!

De uitzonderlijke prestaties van Diede blijven niet onopgemerkt. Dit leverde Diede een eervolle nominatie voor de titel Paralympiër van het jaar bij het NOC*NSF NOS sportgala op. Snowboardster Bibian Mentel kreeg alle eer en Diede beleefde met haar familie en team een mooie avond.  
 
Daarna volgde nog een nominatie bij het Paralympisch Comitee. Door het behalen van de wereldtitel is Diede genomineerd voor de titel "paralympiër van de maand december". Stemmen is nog mogelijk via:
 
 
In de rechterkolom op de pagina hoef je alleen maar de juiste naam aan te klikken.
 
Op 18 februari vliegt Diede naar Monaco voor de prestigieuze uitreiking van de Laureus Awards. Tussen wereldsterren als Novak Djokovic, Lebron James, Simona Halep en Lewis Hamilton mag Diede hopen op een uitverkiezing als 's werelds sportpersoonlijkheid van het jaar met een handicap. 
 
Wat zijn we trots!
  

Met vriedelijke groet,
 
Team Diede
 
 
 
 
Wil je echt van alles op de hoogte zijn? Volg Diede dan op facebook en instagram.