9 април 2020 г.           
Click here to view this email in your browser                                 
 
Здравейте,
В този труден за всички ни период, когато поради разпространението в световен мащаб на Covid-19 не можем да работим както преди, бяхме принудени преди месец да отложим изложението и конференцията seeSUSTAINtec 2020,
От друга страна, това е ценно време, за да обмислим как да сме по-гъвкави и да се запознаем с нови възможности, полезни за бъдещата ни работа.
Включихме компаниите, заявили участие в seeSUSTAINtec 2020 до 20-ти февруари, в ИНТЕРАКТИВНА БИЗНЕС ПЛАТФОРМА, като ще Ви ги представим в поредица от бюлетини.
Научете повече за техните решения, които биха могли да намерят пряко приложение в дейността Ви, а някои от тях предлагат дистрибуция.                       
 
Ако и Вие искате да се възползвате от дългосрочна онлайн промоция, свържете се с нас, за да обсъдим участието Ви в платформата.
 
Поздрави и бъдете здрави!
 
Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796   
 
 
AUSTIN AI  
Austin AI разработва и произвежда най-съвременните персонализирани и автоматизирани XRF и LIBS системи. Има 20 годишен опит в производството на сензорни сортировъчни системи за рециклиране на метали - датчици за рециклиране на алуминий; XRF - рентгенови сензорни сортировачи за рециклиране на тежки метали.
 
Джиосайкъл България ЕООД   Джиосайкъл България предлага безопасно, отговорно и икономически изгодно решение за управление на отпадъци. Нерециклируемите сортирани битови отпадъци от общините са основният вид отпадъци, които се оползотворяват в завода на Холсим България АД. Оползотворяват се също и отпадъци от промишлени предприятия: пластмаси, каучуци, хартия и картон, текстил, дървесина, както и излезли от употреба автомобилни гуми.
 
Прайм Технолоджийс ООД  
Прайм Технолоджийс ООД доставя оборудване и технологии за добив и преработка на инертни материали; рециклиране на строителни отпадъци; дробилни машини и шредери за обработка на битови отпадъци; RDF; пластмаса; хартия; дърво; слама, отпадна и зелена дълвесина, производството на висококачествен компост; за рециклиране на почви.
 
 
Екотранс 2010 е фирма за извършване на дейности с отпадъци и производство на ударопоглъщащи каучукови плочи за детски и спортни площадки.
 
НОВОНЕТИКС ЕООД
 
Новонетикс ЕООД със своите партньори Molinos AFAU, CPM Europe, Dutch Dryers, VYNCKE N.V.предлага цялостни линии и машини за смилане, сушене, гранулиране и изгаряне на отпадъци от дървесина, селското стопанство (слама, слънчогледова люспа, стебла на царевица и др.) и RDF.
 
IFE Aufbereitungstechnik GmbH  
IFE произвежда машини и компоненти за индустрията за обработка на насипни материали. Виброконвейерите, екраниращите машини, магнитните и вихрови сепаратори от IFE работят надеждно повече от 70 години.
 
ПроКредит Банк
 
 
ПроКредит Банк насърчава мерки за подобряване на енергийната ефективност. Предлага три продукта със зелена насоченост за физически и юридически лица: Кредит Зелена инвестиция за високоефективни технологии, оборудване, сгради, процеси или суровини; Кредит ЕкоМобилност за закупуване на електромобил или plug-in хибрид при лихва от 1,5%;  Кредит за фотоволтаична инсталация за закупуване на 30 kW PV инсталация.
 
Интервюто с Константин Киров, отговарящ за зелената политика на банката
 
 
Екология & Инфраструктура е първото и единственото у нас българско списание за продукти и технологии за екология и инфраструктура. Излиза от началото на 2012 г. и акцентира върху новите технологии, решения и предизвикателства.
 
Recycling International  
Recycling International в продължение на 20 години се превърна във високо ценен източник на информация за утвърдени компании в индустрията, както и за нови пионери в областта на рециклирането. Списанието предоставя задълбочена, актуална и практическа информация.
 
Имате интерес да участвате в интерактивната бизнес платформа?
Свържете се с Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796 
Харесайте нашите страници във       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".

Организатор: www.viaexpo.com