Nieuwsbrief 19
Alpaca Mountain/De IJspoort
  Januari 2016
Hallo Nieuwsbriefvrienden!
 
Afgelopen dinsdag (-/- 10 graden vorst) 19 januari werden wij verrast met de geboorte van A.M. Diva. Haar moeder is Sunsetestate Everleigh en haar vader is  Canchones Ferragamo ET, ze is een SUPER beweeglijk diertje, ze rent, spring, huppelt, speelt continu. Heel erg leuk om te zien. De grootste druktemaker die er tot nu toe geboren is.
 
 
We hadden haar pas over +/- 3 weken verwacht want haar moeder was 23 februari gedekt, het was wel even schrikken met die koude maar we hebben haar eerst goed droog gewreven, denk dat ze maximaal een uurtje buiten in kou heeft gelegen, en toen haar blauwe alpacajasje aangedaan, maar ze dronk vrij vlug en in de stal was het toch wat warmer, maar het gaat erg goed met haar en de moeder zorgt goed voor haar, terwijl het toch haar eerste is.

 
 
Op 19 en 20 maart doen wij ook weer mee aan de Internationale alpacashow te Hapert     (N-Br), wanneer je eens wil gaan kijken, stuur ons dan even een mailtje via de site en we sturen je de benodigde info over die dagen.
 
(Goede)Vrijdag 27 maart gaan wij ook weer OPEN met De IJspoort, dit is het paasweekend dus zijn wij t/m maandag (2e paasdag) OPEN. In april zijn wij OPEN van vrijdag t/m zondag geopend tot 20.00 uur.
 
Donderdagavond 4 februari a.s. starten wij weer met een workshop wolspinnen bij voldoende deelname, we hebben nog enkele plaatsen vrij, dus meld je z.s.m. aan, via de site of bel even: 06-20084990 (Twan)
 
 
Bedankt voor uw interesse en tot de volgende nieuwsbrief!
Marléne, Twan en de alpaca’s.
Alpaca Mountain/De IJspoort
Bergstraat 2 (boven op de “berg”) 
Sweikhuizen