Nieuwsbrief Artoek

12e jaargang, oktober 2015
Wees op tijd!
De decemberfeesten komen weer aan. Zoals ieder jaar is het dan weer gigadruk bij de post en zullen vele pakketjes te laat arriveren.
Als je voor 20 oktober 2015 bestelt kun je deze printable voor € 0,01 meebestellen. Na deze datum kost de printable weer de standaarddownloadprijs; € 2,95.
 Kun je ze alvast, ruim op tijd, gaan inkleuren.....
 
Op het traktatieblog vind je gegroepeerd op thema diverse ideetjes voor traktaties. Laat je bijvoorbeeld inspireren voor het Sinterklaasfeest:
Gezonde zwarte pietjes. En als je geen zin hebt in discussies, doe er dan een paar groene olijven tussendoor.
 
Aan het youtube-kanaal zijn 2 filmpjes toegevoegd met uitleg hoe je een sterretje vouwt van een rietje. Eentje waar daadwerkelijk gevouwen wordt met rietjes, en het andere waar gevouwen wordt met een lange strook papier zodat je de vouwtechniek beter kunt zien.
Grappig om te doen tijdens het kerstdiner op school.
 
Veel voorpret gewenst met de decemberfeesten!
En o ja, eind van de maand is het nog  H a l l o w e e n !
 
Er wordt door de developer nog steeds hard gewerkt aan Queenbee. Binnenkort is ie gratis verkrijgbaar voor Android.
We zijn nog steeds naarstig op zoek naar enthousiaste spelers (vooralsnog alleen iOS) die een account willen aanmaken en actief tegen elkaar gaan spelen. Spelers vallen stil, omdat er niet genoeg tegenstanders zijn met vergelijkbaar niveau. Steeds verliezen of winnen van iemand is toch wat minder spannend! (NB op sommige apparaten crasht het spel na update naar iOS9, ook daar wordt aangewerkt).
 
Groet!
Martine Bakx
En graag tot ziens op een van mijn sites:
www.artoek.nl De verkleedwinkel
www.kijkenietkope.nl Voor meer sites en info