Toxic fetish NYE party 31 dec | 1 jan 2020
Toxic fetish NYE party
Toxic NYE is elk jaar compleet uitverkocht en dat zal dit jaar niet anders zijn aan de kaartverkoop te zien. De Early Bird-tickets waren in no time uitverkocht! Deze editie zullen wij op de eerste verdieping Toxic techno area programmeren. Dit beloofd dus wat!
 
Heb jij je tickets al in huis? Bereid je dan alvast voor op een spectaculaire jaarwisseling..
2 dance areas | Toxic main & Toxic techno area
Toxic main op de begane grond; Marcello opent het feest om 21uur. Van 22u tot 23u zet Ruben Vitalis de locatie al op z'n kop! Mr & Mrs Secret zullen wederom de spectaculaire countdown voor hun rekening nemen tot 00:15. Dj’s Ed Mission en Renji brengen jullie naar ongekende hoogte met hun stampende beats tussen 00:15-02:45. Daarna blaast Da Dominator het dak eraf en is om 04:00 is 2020 een feit!
 
Toxic techno & lounge area. Vanaf 22:00 kun je op de eerste verdieping genieten van DJ’s REM, Perry Owens & Brasco met hun eigen stijlvolle techno sounds. REM zet om 22:00 de toon met zijn heerlijke beats en Perry Owens knalt 2020 in met zijn nu al legendarische sets. Met een heerlijke set van Brasco van 01:30 tot 03:00 kan 2020 al niet meer stuk.. Volledig uit je dak op de dansvloer of chillen in de prachtig gedecoreerde aangrenzende lounge area de keuze is aan jou..
Dresscode! Wat moet ik aan...?
Natuurlijk hanteren wij onze strikte dresscode; LAK, LEER, LATEX & Fetish crossdress.
 
Toxic is een fetish feest met een verplichte dresscode. Wat bij andere feesten is toegestaan, wil niet zeggen dat dat bij Toxic ook zo is. Twijfel je over je kleding? Mail ons! Dit voorkomt teleurstellingen. Zo blijft de Toxic sfeer gewaarborgd. Een sfeer waar iedereen zich prettig bij voelt.. een sfeer die vele alleen nog maar bij Toxic ervaren.
 
Aandacht voor je kleding wordt erg gewaardeerd.
 
    
 
Waarom moet je er heen?
Trakteer jezelf en je vrienden op een heerlijk avond uit. Het wordt geheid een avond om nooit te vergeten! Met 2 verschillende dance areas, maar ook met een speciaal ingerichte chill area die ervoor zorgen dat dit voor jou een onvergetelijke avond en nacht wordt. Natuurlijk voor iedereen bij binnenkomst een glaasje bubbels en gedurende de avond/nacht volop gratis zoete versnapperingen. Toxic staat garant voor een avond vol plezier, spanning en warme herinneringen om mee naar huis te nemen… RonaH Events heeft slechts 1 doel voor ogen: jullie een geweldig oud op nieuw feest te bezorgen!
Tickets via Ticketpoint.nl
 
 
Na alleen maar uitverkochte edities zijn we op dit moment hard bezig om deze editie van Toxic fetish NYE party nog spannender en verleidelijker te maken dan de voorgaande edities! Dus denk niet langer na en koop nu je tickets voor € 37.30 incl. service kosten.
 
 
Of bezoek een van onze voorverkoop winkels voor kleding tips en tickets!