Be-Sync verbreedt haar horizon
Januari 2011
 
Be-Sync is een bedrijf dat zich de afgelopen jaren voornamelijk geconcentreerd heeft op de bouwsector. Binnen deze sector heeft Be-Sync tal van projecten gedaan die uiteen lopen van bijvoorbeeld business consultancy, projectmanagement, informatiemanagement tot Microsoft SharePoint implementatie.
 
Met de opgedane kennis van de afgelopen jaren, heeft Be-Sync haar horizon kunnen verder verbreden. We kunnen dan ook met trots zeggen dat wij een groot intranet gaan implementeren buiten de bouwsector. De organisatie in kwestie doet de inrichting en het beheer van openbare ruimtes. Hierbij dient gedacht te worden aan openbare verlichting, verkeersregeling, lichtarchitectuur en camerasystemen.
 
Het project heeft de volgende omschrijving mee gekregen:
  • Implementeer een basis intranet met behulp van Microsoft ShaerPoint 2010, ten behoeve van de informatievoorziening binnen de gehele organisatie.
Wij als Be-Sync hebben erg veel zin om samen met de bovengenoemde organisatie een platform te creëren, welke goed zal aansluiten bij de eisen en wensen van de medewerkers in de verschillende verstigingen.
 
Bent u de volgende? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
      


 
Be-Sync kijkt verder dan de standaard
 
 
 
 
 
 
"Out of the box denken"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Be-Sync en WebParts
Be-Sync zal zich de komende tijd bezig gaan houden met het ontwikkelen van SharePoint WebParts. Zoals we allemaal wel weten heeft de bouw specifieke eisen en wensen als het gaat Informatie Technologie en de invulling hiervan. Waar moet de informatie vandaan komen, hoe dient deze getoond te worden en wat moet er vervolgens mee gedaan worden.
 
Microsoft SharePoint is een geweldige platform. Echter kan het voorkomen dat er behoeftes zijn die niet door de standaard ingevuld kunnen worden. Met behulp van maatwerk SharePoint WebParts wil Be-Sync kunnen voorzien in deze behoeftes.

Wat zijn SharePoint WebParts
Een WebPart is een vooraf gedefiniëerde functionaliteit met bepaalde inhoud. Denk bijvoorbeeld aan een verzameling links, een agenda, het laatste nieuws, enzovoort. De gebruiker kan één of meer WebParts in daarvoor gedefinieerde WebPartZones plaatsen. Als er meer zones op een pagina staan, kan een WebPart in elk van die zones geplaatst worden. SharePoint levert zelf al een aantal standaard WebParts.
 
Wat zijn maatwerk SharePoint WebParts
Een maatwerk WebPart is een stuk functionaliteit, welke boven op de huidige functionaliteit van SharePoint gebruikt kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het automatisch generen van documentsjablonen met de daarbij behorende metadata. Of het automatisch genereren van verzendadviezen.

Heeft u een specifieke behoefte of vraag omtrent Microsoft SharePoint? En kan/kunnen deze behoefte(s) niet ingevuld worden met de standaard SharePoint functionaliteit? Neem dan contact met ons op. Be-Sync heeft de expertise om deze behoefte met behulp van WebParts in te vullen.

 
Microsoft Enterprise Project Management
  • Is het beheersen van uw projecten van cruciaal belang in uw bedrijfsvoering?
  • Is het delen dan projectinformatie volgens u ook zo van belang?
  • Is het aan besteede uren voor u ook belangrijk?
  • Wilt u samen werken of samenwerken?

De producten MS-Project en MS-SharePoint kunnen u helpen in het beheersbaar houden van uw projecten. Project taken en project documenten delen met alle projectbetrokkenen is weer veel makkelijker geworden met de nieuwste generatie Microsoft producten.

Be-Sync heeft jarenlange ervaring in planningsvraagstukken en is u graag van dienst in uw persoonlijke vraagstukken rondom de planning. Of het nu kleine of grote (multi-disciplinaire) projecten zijn, wij kunnen u helpen.

In onze visie worden planningen online, in de keten, gedeeld met alle projectbetrokkenen. Op dit moment worden 80% van alle planningen 1x gemaakt en 1x gedeeld, maar niet meer bijgewerkt en zeker niet meer gedeeld naar de project betrokkenen.

Be-Sync is van mening dat het actualiseren van de planning van cruciaal belang is voor slagen van een project. Door de combinatie van MS-Project en MS-SharePoint kunt zelfs alle gerelateerde documenten vastleggen (met versiebeheer).
Middels de standaard workflow functionaliteiten kunt u zelfs projectactiviteiten uitzetten, monitoren en rapporteren.

Heeft u vragen over Microsoft Project 2010 en wat deze voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.
 
 
 
 
Be-Sync laatste nieuws
Be-Sync naar de Bouw en ICT 2011
Ook dit jaar zal Be-Sync weer haar kwaliteiten en diensten onder de aandacht proberen te brengen op de Bouw en ICT beurs. De beurs zal gehouden worden in de jaarbeurs te Utrecht van 8 tot 10 februari 2011. 
 
Multicare | Vastgoed host website bij Be-Sync 
Wij zijn blij te kunnen melden dat we de, inmiddels langdurige, relatie met Multicare Vastgoed en Advies hebben kunnen bestendigen.

Recentelijk hebben wij de opdracht gekregen om de website van Multicare Vastgoed en Advies over te brengen naar het Microsoft SharePoint platform.

Lees meer...
Bruil geeft uitbreiding contract
De firma Bruil in Ede heeft Be-Sync gevraagd om de dienstverlening verder uit te breiden.

Bruil is duidelijk met een vernieuwing bezig binnen de gehele organisatie en Be-Sync mag Bruil hierin verder en meer gaan ondersteunen
 
BAS Bouw geeft projecthosting opdracht
Wij zijn verheugd te kunnen melden weer een nieuwe klant te hebben voor onze project hosting omgeving - Project Teams.

Op aanraden van een reeds bestaande klant heeft BAS Bouw gekozen voor de oplossing van Be-Sync.
Lees meer...

Klik hier voor alle nieuwsberichten van Be-Sync.
 

Copyright ©Be-Sync B.V. 2010