Bezoek onze website »
Mei 2014

SharePoint Documenten Beheer iets voor u?       

SharePoint is van origine o.a. een Document Management Systeem (DMS). Door de jaren c.q. verschillende versies heen zijn de DMS functionaliteiten steeds beter geworden. Al enige tijd is SharePoint zelfs een gecertificeerd DMS.

Steeds meer bedrijven kiezen voor SharePoint als vlaggenschip van Microsoft. Door de grote hoeveelheid aan verschillende functies kunt u uw eigen oplossing
creëren welke het beste past bij uw organisatie.

Door de inmiddels grote hoeveelheid beschikbare add-ons (ook wel Apps genoemd) kunt ook u een zeer gebruikers vriendelijke omgeving opzetten.

Met onze brede kennis van de bouwwereld en SharePoint zijn wij dé partij om projectgeoriënteerde organisaties te ondersteunen met onze kennis en kunde. Samen kunnen we er voor zorgen dat uw investering rendeert met tevreden eindgebruikers.

Meer informatie over SharePoint Documenten Beheer?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Be-Sync Online Project hosting juist nu!

Het aantal nieuwe projecten is weer aan het toenemen. Heeft u  al gekozen voor het online plaatsen van uw projectdocumenten c.q. project informatie.

Online samenwerken met uw ketenpartners, juist nu is het van belang dat u efficient samen werkt met uw partners in het project.

Iedereen beschikt ten alle tijde over de juiste project informatie. Of het nu gaat om bestekken, tekeningen, contracten, afspraken....het kan allemaal online en actueel gedeeld worden met uw ketenpartners. Middels standaard functionaliteiten kunt altijd op de hoogte zijn van de laatste mutaties in uw project en kunt u via een workflow documenten laten goedkeuren..

Wij ontzorgen u met onze dienstverlening zodat u zich kunt focussen op uw project!

Meer informatie over Online Project hosting?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Efficiënt gebruik bestaande informatie? 

Be-Sync is al jaren bezig met het optimaliseren van informatiestromen binnen organisaties. Wij brengen informatie uit uw bestaande informatiesystemen bijelkaar in één centraal Informatie Portaal.

SharePoint is uw centrale uniforme Informatie Portaal waarin u alle belangrijke informatie uit uw bedrijf bijeen brengt. Door deze aanpak kunt u op verschillende manieren (kosten) besparen.

Uw besparing zit onder andere in het feit dat uw collega's niet meer hoeven te zoek naar informatie - in verschillende informatiesystemen. Alle belangrijke informatie wordt bijeen gebracht in 1 Informatie Portaal waarbij dit op een uniforme manier wordt gepresenteerd. Een andere mogelijke besparing is het reduceren van licenties van uw bestaande informatiesystemen.

Be-Sync heeft inmiddels veel ervaring in het efficiënt gebruiken en delen van informatie naar interne maar ook interne gebruikers. 

Meer informatie over efficiënt gebruik van uw informatie?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Laatste nieuws

Willems Vastgoedonderhoud kiest SharePoint & Be-Sync

Samen met onze partner Xcellent ICT Groep hebben wij een opdracht gekeregen bij Willems Vastgoedonderhoud.

Lees meer »

 
Vlasman sloopwerken live met tablet oplossing

Na een intensief traject, waar Vlasman en Be-Sync samen veel in hebben geïnvesteerd, zijn de buitendienst medewerkers live met SharePoint tablet oplossing.

Lees meer »

Bekijk al het nieuws op onze website »

© Copyright Be-Sync B.V. 2014