Nieuwsbrief | Jaargang 6 | Nummer 5 | mei 2018
Lian Spijkerman
 
IN DEZE NIEUWSBRIEF
 
• Summertime!
 
• Product van de maand
   (mét aanbieding)
 
• Slank & Slim recept
 
• Wat vinden jullie van ons?
 
Afvallen? Dat doen we samen!
 
Summertime? Summerbody! Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Of toch niet? Speciaal voor wie voor de zomer nog de nodige kilo’s eraf wil, heb ik twee mooie aanbiedingen: één voor wie met Slinc wil beginnen en eentje voor wie met PowerSlim wil beginnen; beiden in combinatie met die heerlijke én effectieve bindweefselmassages.

1. Een complete kuur van 12 bindweefselmassage behandelingen (6 weken) plus 1 set Slinc ter waarde van 110 euro: normaal € 670 nu € 590 all-in.

2. Een kuur van 10 bindweefselmassage behandelingen (5 weken) van € 460 voor € 375, plús de PowerSlim op nacalculatie.


Beide aanbiedingen zijn geldig tot en met zaterdag 17 juni.
 
Met zonnige groet,
Lian
 
 
Product van de maand
 
Zomerse dagen vraag om een koel, verfrissend drankje. Maar dan natuurlijk niet met tig suikerklontjes erin. Denk daarom eens aan het uitgebreide assortiment koude dranken van PowerSlim. Ze zijn er in allerlei smaken: van ananas-sinaasappel tot perzik-mango en natuurlijk die lekkere iced cappuccino of koude chocolade-karamel. Jouw smaak is er zeker bij, toch?

Nu in de aanbieding:
van € 17,95 voor € 13,95 per verpakking (7 stuks).

 
Slank & Slim recept
 
 
Warme kipsalade met cashewnoten (voor 1 persoon)
(uit het PowerSlim kookboek)
  • 120-150 gram kipfilet in stukjes
  • 200 gram roekbakgroenten
  • Een stuk of 5 cashewnoten
  • 1,5 eetlepel ketjap manis
  • Cayennepeper
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Zout
Rooster de cashewnoten kort in een droge wok en leg ze apart. Kruid de kip met de cayennepeper en zout en roerbak in de olijfolie totdat de kip gaar is. Voeg de ketjap en groenten toe en roerbak nog zo’n 3 minuten totdat de groenten beetgaar zijn. Vlak voor het opdienen de cashewnoten erover strooien. Tip: kan ook met biefstuk in plaats van kip. Smakelijk!
 
 
Wat vinden jullie van ons?
 
“In het voorjaar van 2017 was ik het zat. Ik was te zwaar en moe van alle mislukte pogingen om af te vallen. Ik wilde anders afvallen, zonder dat ik honger zou hebben, of niks meer mocht eten. Ik besloot hierover eens te gaan praten met PowerSlim coach Lian. Ze legde me de methode uit en het sprak me meteen aan. Voldoende lekkere maaltijden en veel diversiteit. Een programma dat me helpt om, ook nadat ik gewicht kwijt ben, op gewicht te blijven. Dus ben ik begonnen. Ik was al snel enthousiast en kon me goed houden aan de voorschriften. En ik at lekker! De Bourgondiër in mij kwam aan haar trekken, want met hulp van het kookboek en de tips bleef ik lekker eten.
 
Elke week kwam ik trouw op consult. En, op één bezoek na, kwam ik elke week een stapje dichterbij mijn streefgewicht. Ik stelde mijn streefgewicht verder naar beneden bij, en nóg een keer. Uiteindelijk heb ik dit streefgewicht behaald, maar wat belangrijker is: het komt er niet meer aan. Ik blijf op gewicht! Ik voel me fitter en heb meer energie.
 
Het PowerSlim programma heeft mijn kijk op lekker eten voorgoed veranderd. Ik eet nu blijvend veel meer groenten en maak afgewogen keuzes. Ik zeg “nee” tegen eten en snoep dat ik at uit gewoonte of gemakzucht en zeg “ja” tegen gezonde maaltijden en tussendoortjes. Ik drink een wijntje op zijn tijd, maar las af en toe ook een of twee dagen in waarop ik heel bewust maat hou. En dit kan ik mijn leven lang volhouden!”
 
Groeten,
Nancy
 
 
Studio Contour biedt onder persoonlijke begeleiding diverse behandelingen en keuze uit twee voedingsprogramma’s:
PowerSlim en Slinc. Kijk voor meer informatie op www.studiocontour.nl
 
 
Studio Contour - Tongelresestraat 502a - 5641 AX  Eindhoven
T 040 - 25 15 967 M 06 25 09 02 08
E info@studiocontour.nl W www.studiocontour.nl