je dagelijkse stap naar wandelen ...
 
Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Het is een klassieker, die echter volledig de lading dekt. Er komen boeiende tijden aan voor Wandelsport Vlaanderen vzw. Recent lanceerden we de wandel.be-app, het vertrouwde Walking Magazine heeft een echte transformatie ondergaan en dus kon onze maandelijkse nieuwsbrief niet achterblijven. In een laatste stadium wordt de restyling verder doorgetrokken naar onze website.
 
Met trots stellen we jullie wandel.be voor! Het zal voortaan het uitgangbord vormen van de wandelsportfederatie. 
 
wandel.be magazine
 
Dat je vertrouwde Walking Magazine een echte transformatie heeft ondergaan, is wel het minste wat je kan zeggen. De redactie heeft enthousiast de krachten gebundeld met nieuwe partners - Arko Media Sports en de Nederlandse wandelsportbond KWbN - en stelt met trots wandel.be magazine voor!  
 
In het eerste nummer komen een aantal vertrouwde rubrieken aan bod, zoals Wandelclub in de kijker of Productinfo. Items als Buiten Beeld of Een passie voor wandelen zullen dan weer nieuw in de oren klinken. In deze laatste rubriek komen telkens wandelaars aan het woord die gebeten zijn door de wandelmicrobe. We focussen ook meer op inspirerende wandelregio's in België maar ook daarbuiten. Er zal ook dieper ingegaan worden op wandelen als  medicijn. Interessante info voor de wandelaar blijft aandacht krijgen, trends worden op de voet gevolgd. 
Leden van Wandelsport Vlaanderen vzw ontvangen wandel.be magazine 4 keer per jaar gratis.  Ben je op zoek naar een origineel geschenk voor familie of vrienden die zelf graag wandelen? Of wens je als niet-lid op de hoogte te blijven van alle wandeltrends? Aarzel niet langer en neem een jaarabonnement op wandel.be magazine
 
Voor slechts € 27,95 per jaar schenk je een inspirerend en boeiend cadeau. Abonneren kan door overschrijving van het bedrag op rekeningnummer IBAN: BE53 7390 1317 7853 - BIC: KREDBEBB met vermelding 'abonnement wandel.be magazine'
 
Meise, meer dan gewoon
Meise wordt gekenmerkt door een gevarieerd landschap met bossen, grote weilandcomplexen, akkers, statige bomenrijen, kasteeldomeinen, natuurgebieden en parken. De loop van de Molenbeek, de Birrebeek en hun zijloopjes geven er richting aan het landschap.  
 
De landelijke gemeente vormt op zondag 2 april het decor voor Vlaams-Brabant Wandelt. Met een ruime aanbod aan afstanden: 5, 9, 12, 17, 22, 30 en 43 kilometer is deze provinciale wandeldag toegankelijk voor jong en minder jong. 
 
Troeven als het kasteel van Boechout, de oude Romeinse Heirbaan gelegen op de uitlopers van de glooiende Brabantse Kouters, brouwerij Mort-Subite en de kasteeldomeinen van Wolvendaal en het Hagendaal zullen iedereen weten te bekoren. Absolute eyecatcher tijdens Vlaams-Brabant Wandelt vormt de Nationale Plantentuin. 
 
 
Wandelen nabij Houffalize in hartje Ardennen
Adembenemende landschappen en pittoreske dorpjes, de ideale ingrediënten om enkele dagen te wandelen. Houffalize gelegen in het hart van de echte Ardennen, dicht bij de grens met het Groothertogdom Luxemburg, heeft het allemaal. Via de WalkOn-arrangementen tippen we je een aantal verborgen parels.
 
Verscholen tussen het groen in een bocht van Ol Fosse d’Outh - letterlijk de kloof van de Ourthe - tref je het ideale plekje om enkele dagen volledig te onthaasten en je wandeling te starten. In het vakantiepark van VAYAMUNDO HOUFFALIZE vind je de ultieme rust in de vernieuwde kamers.
 
Wandelen in het hartje van de Ardennen wakkert de honger aan! Chef Olivier en zijn team weten wat gastronomie is. Duurzame en lokale producten worden gekneed tot een waar festijn. In het restaurant geniet je van de lekkere gerechten en de drank is er inbegrepen! Achteraf kan je terecht in de Lounge bar om er te genieten van een streekbier.
 
 
                           
Deze nieuwsbrief is een uitgave van 
 
   
         
 
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als abonnee. 
Wandelsport Vlaanderen vzw, Industrielaan 11 Bus3, 9990 MALDEGEM