29 април 2020 г.   
Здравейте,
В този труден за всички ни период, когато поради разпространението в световен мащаб на Covid-19 не можем да работим както преди, бяхме принудени преди месеци  да отложим изложението и конференцията seeSUSTAINtec 2020От друга страна, това е ценно време, за да обмислим как да сме по-гъвкави и да се запознаем с нови възможности, полезни за бъдещата ни работа.
Включихме компаниите, заявили участие в seeSUSTAINtec до 20-ти февруари, в ИНТЕРАКТИВНА БИЗНЕС ПЛАТФОРМА, като ще Ви ги представим в поредица от бюлетини. Научете повече за техните решения, които могат да намерят пряко приложение в дейността Ви, да повишат Вашата конкурентност, ресурсна и енергийна ефективност.    
                                                
Поздрави и бъдете здрави!
Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796
 
Грийн Тех клима ООД
  Грийн Тех Клима ООД е представител на foobot (монитор за качество и съдържание на прахови частици, CO2 и др.), Fresh-Aire UV (вентилация и климатизация за дезинфекциране на въздуха, поддържане на висока ефективност на машините, пречистване на въздуха), Titon (вентилационни системи), въздухопречистватели DAIKIN и др. 
 
Хибридни Енергоспестяващи Системи  
Хибридни Енергоспестяващи Системи предлага система, която намалява до 8 пъти разходите за електроенергия. Уникална разработка - единственият в света слънчево-въздушен топлоприемник. Осигурява целогодишно затопляне, охлаждане и гореща вода, черпейки енергия от ВЕИ. Намира приложение в промишлени, жилищни, селскостопански и обществени сгради. 
 
DTS - Цифрови преносни системи ООД   DTS - „Цифрови преносни системи" ООД e официален представител на Socomec (токови сензори и широк спектър от иновативни софтуерни пакети). Предлага мониторинг на мощността и управление на енергийната ефективност на сградите, измерване на енергопотреблението, идентифициране на източниците на прекомерно потребление и повишаване на информираността на обитателите за тяхното влияние. Представя ново поколение UPS системи и устройства. качествена комутационна апаратура, както и дизелови генератори, агрегати за ток
 
ПроКредит Банк
 
ПроКредит Банк насърчава мерки за подобряване на енергийната ефективност. Предлага три продукта със зелена насоченост за физически и юридически лица:  Кредит Зелена инвестиция за високоефективни технологии, оборудване, сгради, процеси или суровини;  Кредит ЕкоМобилност за закупуване на електромобил или plug-in хибрид при лихва от 1,5%;  Кредит за фотоволтаична инсталация за закупуване на 30 kW PV инсталация.
 
Интервюто с Константин Киров, отговарящ за зелената политика на банката
 
Програма LIFE  
Програма LIFE: Финансиране от ЕС на проекти за качество на въздуха, управление на отпадъците и рециклиране, кръгова икономика.
Програмата LIFE е инструментът на ЕС за финансиране на околната среда и климата. Целта на LIFE е да допринесе за прилагането, актуализирането и развитието на политиката и законодателството на ЕС в тези области чрез съфинансиране на проекти с добавена стойност за Европа. За периода 2014-2020 г. програмата осигурява около 3,46 милиарда евро за опазване на околната среда и климата.
 
Клъстер София град на знанието   Клъстер София град на знанието е НПО, създадена през 2017 г., чийто членове са представители на бизнеса, образованието и академичните среди, обединени от усилията за превръщане на София от традиционна административна столица в Интелигентен град. Проектите, по които работят са свързани с иновации в цифровата инфраструктура и интелигентните решения за града.  
 
 
Списание ТД Инсталации се списва на базата на професионално ориентирани статии с практическа насоченост за нуждите на специалистите в строителното инвестиране, проектиране и изграждане на сградни инсталации и оборудване, инструменти и материали за тях.
 
Ако имате въпроси и се нуждаете от съдействие, сме на разположение.
Свържете се с Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796
Харесайте нашите страници във       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".

Организатор: www.viaexpo.com