Bezoek onze website »

Februari 2013

Nieuwe website Be-Sync

Met gepaste trots kunnen we u mededelen dat Be-Sync een nieuwe website heeft. Na maanden hard gewerkt te hebben aan het ontwerp en inhoud, zijn we erg blij met het resultaat. De nieuwe website is volledig gemaakt met behulp van Microsoft SharePoint technologie.

Het belangrijkste doel van het redesign was een website te ontwerpen die wij zelf graag zouden lezen. Het resultaat, een overzichtelijke website met een zeer strak design, scherpe afbeeldingen en niet te veel content.

Bezoek onze nieuwe website »

Be-Sync Materieel, 2 maanden na lifegang

In een eerdere nieuwsbrief hebben we aangeven dat onze materieel module in productie werd genomen. Nu circa 2 maanden later kunnen wij melden dat de gebruikers zeer enthousiast zijn over het nieuwe product. Met de Be-Sync Materieel module heeft u de mogelijkheid om materieel online te bestellen, materieel af te voeren, uw materieelboek te bekijken en aanvragen te volgen. Dit alles met een integratie naar uw administratieve systeem.

Er wordt nu een aantal maanden life gedraaid met de oplossing en de eerste reacties zijn zeer veelbelovend. Nu de projecten formeel zijn opgeleverd kunnen we gaan starten met het optimaliseren van ons product. Samen met onze klanten willen we het product tot een hoger niveau gaan brengen zodat het nog beter gaat aansluiten bij de behoeftes van de gebruiker.

Meer informatie over onze Materieel Website?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

SharePoint en PDF formulieren

Heeft u ook de behoefte om uw stroom aan formulieren te optimaliseren? Heel veel bedrijven hebben diverse formulieren welke nu nog op papier door de organisatie heen gaan. Vaak is er wel een wens om dit te optimaliseren of automatiseren maar men weet niet hoe.

Met PDF Share Forms kunnen wij u helpen om uw formulieren verder te digitaliseren en de resultaten uit uw formulieren op te slaan in lijsten binnen SharePoint. Als de gegevens uit uw formulieren in SharePoint lijsten worden opgeslagen dan kunt u hier ook weer analyses op maken zodat u weer vervolgstappen kunt zetten op de verkregen informatie.

Middels een inventarisatie kunnen wij samen met u kijken waar uw persoonlijke optimalisaties liggen. Neem contact met ons op en we gaan samen met u kijken waar, welke en hoe we uw formulieren kunnen automatiseren.

Meer informatie over PDF Share Forms?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Wilt u ook samenwerken met uw (keten)partners?

Met Project Teams® kunt u overal ter wereld bij uw projectinformatie. Werk waar en wanneer u wilt. Onze digitale project werkplek is een dienst waarmee medewerkers en/of partners van uw bedrijf projecttaken, projectdocumenten en verdere projectinformatie overal en altijd kunen beheren en delen - om zo efficiënter samen te kunnen werken en de productiviteit te verhogen.

Wat zijn de te bereiken voordelen?

  • Samenwerken met uw partners
  • Overal uw projectdocumenten benaderen
  • Altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen
  • Snel zoeken naar uw projectdocumenten
  • Versiebeheer
  • Benader eenvoudig uw projecten informatie via het internet
  • Werken met templates

Meer informatie over Project Teams?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Laatste nieuws

Contractverlenging BAM

BAM Infratechniek heeft opnieuw besloten om het contract met Be-Sync te verlengen.

Lees meer »

 
VolkerWessels SAAOne

VolkerWessels - SAAOne geeft opdracht aan Be-Sync.

Lees meer »

Ziut kiest opnieuw voor Be-Sync

Na het door Be-Sync gerealiseerde Ziut Intranet gaan we een nieuwe deeloplossing bouwen.

Lees meer »

 
Eerste SharePoint 2013 project

Vlasman zal voor Be-Sync het eerste SharePoint 2013 project worden.

Lees meer »

Bekijk al het nieuws op onze website »

© Copyright Be-Sync B.V. 2013