Campionat del Món de Windsurf Sant Pere Pescador.
 

Durant el Campionat del Món de Windsurf del 27 de maig a l'1 de juny a Sant Pere Pesacdor, compagina la teva passió per aquest esport,  amb una escapada a la Reserva Natural "Aiguamolls de l'Empordà", descobreix els magnífics canals d'Empúriabrava, la major marina d'Europa i submergeix-te en l'Edat Mitjana passejant pels carrers de Castelló d'Empúries.
 
L'oferta inclou:
Allotjament en els Apartaments Comte d'Empúries
Règim de Mitja Pensió al restaurant Oasi de Xon's Platja
Visita a la Reserva Natural de "els Aiguamolls de l'Empordà".
Visita a la vila comtal de Castelló d'Empúries
Late check-out
Parking inclòs.
Wifi Gratuït

Preu per persona i estada

Vàlid per al període del 27.05 al 01.06
2 nits: 88 €
3 nits: 129 €
Condicions:

- Prèvia reserva al correu electrònic: comte@empuriagrup.com
- Reserva mínim: 2 persones
- Descompte nens (acompanyats de dos adults):
  0-5 anys: gratuït
  6-12 anys: 40% descompte
  3 ª i 4 ª persona, adults: 30% descompte.
- Impost turístic no inclòs: 0,50 € x persona x dia. Excepte menors de 16 anys.
- Períodes del 17.04 al 20.04, del 20 al 24.06 i del 10 al 14.11.14: estada mínima: 3 dies.
- Aparcament Reserva Natural "Aiguamolls de l'Empordà" no inclòs: 5 €
Detall Visita:

Empúriabrava. La marina residencial més gran d'Europa

Aquesta marina residencial més de 30 km de canals navegables i constitueix un dels enclavaments turístics més extensos i originals del Mediterrani. La major part d'habitatges tenen jardí, garatge i un accés privat als canals.
Empuriabrava disposa de tots els serveis propis d'una destinació turística de primer ordre, amb aeròdrom propi, Centre de paracaigudisme, Tunel del vent, Club Nàutic, Escola de vela, 5.000 amarratges i mes de 7 km de platges de sorra fina.
 
"Els aiguamolls de l'Empordà". parc natural

És una reserva natural de 4.783 ha. Amb un recorregut que comença en "El Cortalet" i disposa de diferents miradors per contemplar la vegetació dels marges i de l'interior dels estanys amb canyissos, bogues i lliris grocs principalment, juntament amb una bona representació d'aus aquàtiques, ànecs, martinets, cabussons a més a més de petits ramats de daines i una colònia molt extensa de cigonyes, ofereixen la possibilitat de contemplar paisatges i escenes d'una gran bellesa.
 
Castelló d'Empúries. vila Comtal

Castelló d'Empúries va tenir el seu màxim esplendor durant l'Edat Mitjana, des que al segle XI els Comtes d'Empúries van instal.lar-hi la seva residència habitual, convertint-se així a la capital del comtat d'Empúries.
Allà trobarem alguns vestigis de l'antic urbanisme, com les places porxades, els barris artesans, call, la Cúria-presó medieval, Ecomuseu-La Farinera, convents i el temple religiós més important de la comarca: la Basílica de Sta Maria del s . XI.
 

 
  Les Festes de la Primavera 

Del 30 de maig al 8 de juny gaudeix de Palafrugell, Calella, Llanfranc i Tamariu per aquesta 52ena edició de les Festes de Primavera!
 
Els inicis de les Festes de Primavera no varen ser res més que el reemplaçament dels antics carnavals. Però poc a poc i amb molta constància, es convertiren en quelcom més que en un carnaval. La culminació d’aquestes Festes és el Carroussel Costa Brava (Carnaval de Carnavals), carrosses i comparses tant locals com procedents d’arreu de Catalunya.
 
Consulta el programa de les Festes de Primavera.
 
 
 
 
  5a Campanya Gastronòmica del Fideus a la Cassola


 
De l’1 al 30 de juny de 2014. Tossa de Mar.
 


Visita Tossa de Mar el mes de juny, allotja’t amb nosaltres i gaudeix de la seva gastronomia !
 
 

Durant tot el mes de juny, 14 restaurants de Tossa de Mar, que formen part del col·lectiu que potencia la cuina tradicional tossenca participaran a la 5ª edició de la campanya gastronòmica dels Fideus a la Cassola, amb un plat que des de sempre ha estat present a les llars de Tossa.
 
 
 LA PROPOSTA DEL MES
l
  
   ACABEM EL MES DE JUNY A CADAQUÉS !


   ES PORTITXÓ, CASA-DÚPLEX, AL COSTAT DE LA PLATJA.
UN ESPAI PER SOMIAR A CADAQUÉS
 
 
Es Portitxó es troba a només uns metres de la cala del mateix nom, a la platja gran de Cadaqués. És una casa-dúplex amb accés directe des del carrer Sant Antoni, un dels carrers amb més encant de Cadaqués. L’empedrat del terra, les buganvíl·lies en tots els seus colors i el blanc de les parets són la marca de personalitat d’aquest racó del Cadaqués autèntic.

La immillorable ubicació dins de Cadaqués en una zona extraordinàriament tranquil·la i molt propera a la platja i al passeig de Cadaqués fan d'Es Portitxó un espai únic per a les vostres estàncies a Cadaqués.
Oferta especial i única per a la setmana del 27 de juny al 5 de juliol amb un
21% de descompte sobre el preu de tarifa.

9 dies (8 nits) per només 998 €
  
 
ASSOCIACIÓ TURÍSTICA D'APARTAMENTS  COSTA BRAVA / PIRINEU DE GIRONA
Parc Científic i Tecnològic
C/ Emili Grahit, 91 --Planta 3a - Despatx B-10
17003 Girona
Tel. 972 22 09 27  -  Fax 972 21 85 00